Mirosław_Butrym Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Nie lubię twoich żali, niech duszę rozpali, zachwyt, piękno lśniące, smutku proch rozwieje, wcześniej szaty spali, niech szczęście przywieje. Przykre, gdy z rozumu ktoś boleść wywleka, aż go w morze nicości przeleje i czeka, myśli czerniąc niebo, na stosie składając, i łkając, szczerych słów swych złotem...
kasiaballou Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. walka za... ogień ;) za dużo 'bólu podprogowego', ale jak ktoś 'lubuje' cierpieć... ogierskie 'taaak' bo czasem każdy tak ma... pozdry_kasia :)
Marcin Gałkowski Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 dla mnie, mimo szczerych chęci, też.
Mirosław_Butrym Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 kasiaballou i Andrzej Gruhn - Dzięki za dobre słowa, to przyjemność napisać dla was wiersz.
Mirosław_Butrym Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 były premier i Marcin Gałkowski - Trudno, bronić tekstu nie będę, to jaki jest każdy widzi, niech się broni sam, albo tonie w odmętach krytyki. Wiersz był pisany 2 minuty i niemiał żadnych poprawek, niesą to przynajmniej wypociny, Panie Marcinie ostatnio niemam motywacji do pisania więc trudno mówić o szczerych chęciach.
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 no, ale nad rymami mógłby pan popracowac, przynajmniej - nad rymami. Albo zabrać tę ohydę stąd precz! ;) pzdr. b
Mirosław_Butrym Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Bogdan Zdanowicz -"no, ale nad rymami mógłby pan popracowac, przynajmniej - nad rymami." - Ale to taki szkic, mogłem użyć rymów nie dokładnych, ale to jest taki twór chwili w którym nie chciałem nic zmieniać, taki kaprys.
Marcin Gałkowski Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 chodziło o moje chęci=). wróciłem tu po kilku latach i postanowiłem się nie czepiać:)
M._Krzywak Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Żart nadzwyczajny - coś, czego być nie powinno funkcjonuje jako wiersz - to tylko w tym dziale jest możliwe...
Mirosław_Butrym Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 M. Krzywak -" Żart nadzwyczajny - coś, czego być nie powinno funkcjonuje jako wiersz - to tylko w tym dziale jest możliwe..." - No, bo tu wielu żartuje i widocznie tak musi być.
Rekomendowane odpowiedzi