zak stanisława Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 dojrzewa we mnie postanowienie postawienia wszystkiego na głowie główkuję jakbytu zamienić mieszkanie na takie samo ale INne kobiety nie muszą bo o to stara się Mąż mówi że jestem nienormalna i normalnie każe mi kupić łyżworolki Jemu wszystko jedno co wybiję dla psychicznej równowagi rozstawiam meble Na okrągło przymierzam się do kapelusza już nie wytrzymuje cięć ronda skoro nie mogę nic zmienić zamienię kijek na koło od roweru niech pojeździ na okrągło może odkręci co zakręciłam wam w głowachnieco przerobiona wers-ja2 * gdybym się nauczyła jeść soczewicę, nie musiałabym przypochlebiać się królowi* dojrzewa we mnie postanowienie postawienia wszystkiego na główce szpilki. Szpilkuję jakby tu zamienić mieszkanie na takie samo ale Inne kobiety nie muszą bo stara się Mąż mówi że jestem nienormalna i normalnie każe mi kupić łyżworolki Jemu wszystko jedno co wypiję dla psychicznej równowagi przestawiam meble ingerując maksymalnie oszczędnie we własne szufladki akceptuję co zbędne za szafą gram w serso przycinając rondo kapelusza skoro nie mogę nic zmienić zamienię kijek na koło od roweru niech pojeździ na okrągło * Diogenes przerobiony na potrzeby wiersza, wymyślił serso
kasiaballou Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ' na okrągło' ale się przyjemnie zakołowało ; a potem tak samo, a jednak inaczej fajerowe pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 ksiu, miło cisię pokręciło na tych łyżworolkach;))) cmok, tęks
kasiaballou Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na łyżworolkach nie potrafię, poezyja kręci, ale pst ;) pozdry_kasia
Marusia aganiok Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 "pojeździ na okrągło" kapelusz z rondem to już tylko na koniu tak może hihih:)) Pozdrawiam!!!;)
kasiaballou Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 na koniu, wielbłądzie, ośle, stu innych zwierzach_nieborakach, ale najdziwniej na czołgu, no nie? :):):) pzdry_kasia
kasiaballou Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bez udziwnień ? ło - jejku... pozdry_kasia :)
Wstrentny Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo fajne :) dobrze, że są święta wywołujące takie wilki z lasu
zak stanisława Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo fajne :) dobrze, że są święta wywołujące takie wilki z lasu sieciesze Wstrentny że tak mówisz :):): Scmok
HAYQ Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Stasiu, przekaż peelce, że jak na ten kapelusz z rondem zmieni, to już się z nikim nie dogada. No, chyba, że z Marią ;)) ciekawy wiersz, pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przekazałam, Plka siezastanawia... i być może - nawet tak zakręcona, przemówią jej do rozumu twoje słowa;):):) sercdecznie
HAYQ Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przekazałam, Plka siezastanawia... i być może - nawet tak zakręcona, przemówią jej do rozumu twoje słowa;):):) sercdecznie Oczywiście, o tej Marii z Krakowa było ;)) do miłego :)
Marusia aganiok Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, pewnie zapraszam wobec tego do czołgu:)) Tu się czuje wszystko podwójnie; jednym słowem jazda na 102!!! pozdrawiam:))
zak stanisława Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, pewnie zapraszam wobec tego do czołgu:)) Tu się czuje wszystko podwójnie; jednym słowem jazda na 102!!! pozdrawiam:)) oj, tak będzie się kręcił jak spadnie mu ....gąsiennica... dzięki
zak stanisława Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stef, też tak mówię, lubię kapelusze, :)
zak stanisława Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 HAYQ, a dokładnie o którą Marię ? :(
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stef, też tak mówię, lubię kapelusze, :) Wiem, słusznie lubisz, ja też.
zak stanisława Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stef, też tak mówię, lubię kapelusze, :) Wiem, słusznie lubisz, ja też. no to stwór-zmy klub trzech K - Klub Kochających Kapelusze :):):)
Rekomendowane odpowiedzi