BlackSoul Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Nie wiem która ze mnie drwi, która pojmuje mogę czasem w piórach jak lepki puch się unieść z dmuchawców na nogach niezdar i pospólstwa usiąść zwą mnie wtedy królem wznoszę się do momentu oberwania chmury wtedy atakują Boże żołnierzyki przemoczone potem śliskie na bokach stóp spływają po ścianach wielkich manufaktur hartowanym szkle na wilgotnych wacikach obracają się wokół osi znikając pośpiesznie w dół spadają mi na puch, różowy lepki puch lepiąc się jak wata w ślinie spadam spadam na rzeźnika Ziemię.
HAYQ Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Pamiętam z W. I widzę, że wyszło całkiem fajnie. Teraz jest przejrzyściej i dobrze się czyta. Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 a co ma rzeznik z tym wspólnego? :):) podrawiam podobisiem
BlackSoul Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję ci HAYQ za twoją wersje w warsztacie , natchnęło mnie do małych poprawek :)
BlackSoul Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak wyszło tym razem , mało treści , dużo słów :) dziękuję za odwiedzinki
BlackSoul Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz , jak się upadnie np. na krzaki z dużej wysokości to ciało wygląda mniej więcej tak, jak świnia po spotkaniu ze swoim "przeznaczeniem" - mianowicie z rzeźnikiem ;) pozdrawiam
IN Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 z tymi rekwizytami to mam podobnie jak wuszka - dla mnie ciut za dużo ale co by nie gadać, wciąga, więc pluskam, :)
Waldemar Talar Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 a mi te rekwizyty bardzo przypadły Black-ciekawy wiersz pozd. Waldemar
BlackSoul Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już się tłumaczyłam ..... noooo :) ;) tak wyszło
BlackSoul Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. drugi zadowolony odbiorca , to mnie cieszy ;) pozdrawiam :)
a._mrozinski Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Mam mieszane uczucia. Dość namieszane w środku, choć widzę, że nad tym dużo pracowałaś. Arek
teresa943 Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 czytałam kilka razy i nie mogłam zrozumieć tego "rzeźnika", teraz już wiem...zgrabnie to wszystko ujęłaś serdecznie pozdrawiam -teresa
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wedle mnie rekwizytów w sam raz, reszta dobra, pozdrawiam. Stefan.
BlackSoul Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pracowaliśmy , z dwoma panami z forum w warsztacie pierwotna wersja byla mniej okrojona i więcej było jasne
BlackSoul Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję tereso :):) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi