Antoni Slawbicki Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 na leśnej polanie dwa sny się spotkały mój śniony w piżamie twój - płonę, nic nie powiem dwie mgiełki spięte guzikiem falują nad ranną rosą złączone niewinnie tak pięknie wyglądasz boso a reszta! sny bez cenzury sny pełne cytryny moje śnione w piżamie niebieskiej o twoich gołębie mówiły co zza okna widziały w mojej głowie zmieszanie snują się mgiełki po rosie mniszki pod nimi przycupły skowronki w półdrzemce budzik chrapie rytmicznie a tam poduszka z igliwia materac mchowy, do świtu hen jeszcze tam się sny nasze spotkały przypadkiem oderwać się nie mogą od siebie, już nigdy
Justius Kroom Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 No... fajny, ciekawie napisany erotyk J.
Baba_Izba Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Teraz w piżamie - niebieskiej, jeszcze ładniejszy sen (i wiersz). Pozdrawiam- baba
teresa943 Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 a tam poduszka z igliwia materac mchowy, do świtu hen jeszcze tam się sny nasze spotkały przypadkiem oderwać się nie mogą od siebie, już nigdy i sen i wiersz bardzo ładny pozdrawiam -teresa
zak stanisława Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 o twoich gołębie mówiły co zza okna widziały zmieszanie w mej głowie Antku, anachronizm 'mej' przepędz na 4 wiatry cmokeS
Antoni Slawbicki Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 zmieniłem bez dyskusji
a._mrozinski Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Pięknie, pięknie... tak wiosennie lekko. Arek
Sylwester_Lasota Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 ciekawy wiersz, choć uważam, że nożna by było go jeszcze tu i ówdzie tknąć żeby jeszcze lepiej płynął. tak po pierwszym czytaniu ;). pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi