Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 pewnego dnia jaśnisty szlag trafił gospodarkę rynkową rozpieprzył banki fundusze i konsorcja pogonił demokrację i zamknął mordę niezależnemu słowu każdy dostał pracę dużo i po równo kasy kartki na wódkę ogórki i kartofle przydział na rower skierowanie na wczasy miejsce na liście po telewizor i po nocne pantofle natychmiast podskoczył przyrost naturalny afery stały się dobre i niewidzialne przybyło nienaruszalnych znikły z głów jarmułki fajnie się porobiło tylko puste półki
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz. Teresko, pozdrawiam, Stefan.
Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 ja jeszcze młody jestem i mało wiem, mam nadzieje, że ta komuna nie była aż taka dobra... skoro ludziom czapki z głów spadały... ;( pozdrawiam ]immy
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Była fajna, w pewnym sensie, dobra to nie, a jarmułki spadały. Pozdrawiam, Stefan.
Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Była fajna, w pewnym sensie, dobra to nie, a jarmułki spadały. Pozdrawiam, Stefan. wiem wiem załapałem,ale wolałbym jednak czapki ;P
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Była fajna, w pewnym sensie, dobra to nie, a jarmułki spadały. Pozdrawiam, Stefan. wiem wiem załapałem,ale wolałbym jednak czapki ;P Ale wtedy spadały jarmułki.
Tali Maciej Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 ja również nie znam z autopsji tamtych czasów ale wydaje mi się że gdyby wróciły to niejednemu i teraz by jarmułka spadła z głowy pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Mogłoby tak być, dz, pozdrawiam Macieju. Stefan.
Marusia aganiok Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Czyli tak źle i tak niedobrze:)) czas wie swoje i każde pokolenie jest ćwiczone w podobny sposób,Troszkę to wygląda jak kara:) Może czołg:)?Zmieni coś? Pozdrawiam:)))
HAYQ Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 znikały jarmułki, znikały i głowy Feliks spadł napysk, wrócił Plac Bankowy Świerczewskiego - Solidarności jest dziś a - leją jak lali i jak dawniej się śmieją. Pe(wstawić literkę)sy-mista ;) Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To raczej wspomnienia, niż pesymizm, dz, pzdr, Stefan.
Baba_Izba Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 przewrotnie współbrzmią te dwa "pesymistycznie" i "optymistycznie". Podoba mi się. Czytam wszystkie wiersze, u Pana zwykle zatrzymuję się nieco dłużej. Pozdrawiam - baba
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi milutko Babo, pozdrawiam, Stefan.
Judyt Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 i tu też ogórki zawiały względnym optymizmem pozdr. ciepło
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Judytko, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi