Czarna Perła Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 nigdy nie widziałam jego zębów gdy się śmiał -nieszczery? nie sądzę o sobie mógłby powiedzieć -jestem magistrem angielskiego napisałem książkę i opowiadanie. przemilczał to ale i tak wszyscy wiedzieli że mądry że oczytany że kochał papierosy tylko nas niewielu szemrało że ponoć lubi ludzi prostych ale nie prostaków że lipiec spędzał w górach że palił kręcone że wiele rzeczy brzmiało jak dobry tytuł na piosenkę znał się na ludziach chłopiec schowany za brodą
Lena Achmatowicz Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 nie widziałam kiedy się śmiał nauczyciel angielskiego napisał książkę i opowiadanie nie powiedział nawet tego wszyscy wiedzieli że mądry że oczytany że papierosy kochał tylko nas niewielu szemrało lubi ludzi prostych lipiec spędzał w górach palił kręcone napisał wiersz wiele rzeczy brzmiało jak dobry tytuł na piosenkę znał się na ludziach chłopiec schowany za brodą ---- trochę wyczyściłam wzruszył mnie ten tekst.
Baba_Izba Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 "nigdy nie widziałam jego zębów jak się śmiał" = lekko się tylko uśmiechał = uśmiechał się tylko kącikiem ust ale tak, ogólnie, bardzo fajny temat. Koniecznie wygładź wiersz, bo wart tego! Miluśko pozdrawiam - baba
Czarna Perła Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 osoba o której jest wiersz jest bardzo wspaniałą osobą i tylko dlatego ten wiersz ma/bedzie mial jakas wartosc..ten pan jest naprawde niesamowity...wiersz jeszcze 'pokroje' u siebie na papierze, wiec dziekuje za rady :) pozdrawiam Was cz.p.
HAYQ Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Wiersz mi się podoba, chociaż pierwszy wers przypomina mi (niestety) innego profesora ;)) O szczerości nie wspominając. Pozdrawiam.
Rachel_Grass Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 pierwsza strofa nie dla mnie, ale rozumiem zamysł i że zostać musi. pierwszy wers; "nigdy nie widziałam jego zębów jak się śmiał", zamiast "jak"- gdy. brzmi bardziej po polsku. tekst wzruszający, może z sentymentu do nauczycieli, a może przez walory artystyczne. ja bym jeszcze nad nim popracowała, coś okroiła, coś przemyślała. ponieważ uważam jak poprzednicy- fundamenty są, ale trzeba uważać, żeby się nam ściany nie porozwalały.
Czarna Perła Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 hayq i Rachel- dziękuję :)
Rekomendowane odpowiedzi