melllow Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 kiedyś przestanę się dziwić że dotknęłam językiem gwiazd i ta rozkosz którą ukradłam nie została mi odebrana tak trzeba- myślę, -spadać w dół gdy osiągnęło się szczyty z godnością zaryć nosem w ziemie z dumą roztrzaskać twarz o podłoże z tej perspektywy najlepiej widać niebo
Judyt Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 mm no niezły, dla mnie to tytuł z przekory, bo wciąż nie potrafię przestać, interlinia- wyrzucić, pozdr. ciepło
melllow Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Każda myśl jest miło widziana:) Pozdrawiam ciepło!:)
Rachel_Grass Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 ładna pointa, reszta nie dla mnie. pozdrawiam.
Emu Rouge Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 skoro każda myśl mile widziana, to ja sobie tak z tym wierszem niecnie postąpiłam;) tytuł do wymiany wg mnie - nie lubię tytułów które powtarzają się potem w wierszu, ew. mozna nie dać tytułu tylko ***( kiedyś przestanę...). Jest trochę banalnie, ogólnie, przegadane. Poucinałam. kiedyś przestanę się dziwić że dotknęłam językiem -> nie wiadomo czego...i o to chodzi żeby sobie dokminić;) i tej rozkoszy którą ukradłam a nie została odebrana -> zaimkom mówimy nie, zwłaszcza jeśli wiadomo że 'mi' bo 'ja ukradłam' tak trzeba spadać w dół -> jesli się spada trza mieć wysoko skąd;) z godnością zaryć nosem -> skoro podłoże to już nie ziemia, za dużo tej gleby;) z dumą roztrzaskać o podłoże z tej perspektywy najlepiej -> nie mam lepszego pomysłu na pointę, ale tu znowu niedopowiedzenie lepiej mi wygląda niż wyłożenie kawy na ławę Nie jest to coś specjalnego, ale na początek ( jak pozwolę sobie mniemać ;) zupełnie dobrze:) trzeba popracować nad nim jeszcze trochę i bedzie git. Powodzenia! pzdr Aga
Atena Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o tak, tak. ogólnie nie jest źle, choć popracować jeszcze można nad formą. i też nie przepadam za zbędnymi enterami, taki zapis się jakoś rozlewa wg mnie. ale to tylko takieosobie marudznie:) pozdrawiam
melllow Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Bardzo, bardzo wszystkim dziękuję:) Obiecuje popracować jeszcze nad nim:)
Baba_Izba Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 mądre słowa, nie każdy - tak umie powiedzieć! Bo umieć się uczyć - to też sztuka, Emu Rouge podziwiam, za chęć i umiejętność niesienia pomocy. Wielu (jak ja) chciałoby - a nie wie jak. Czytam komentarze i próbuję zapamiętać rady. Serdecznie pozdrawiam Obie Panie! - baba
Judyt Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Każda myśl jest miło widziana:) Pozdrawiam ciepło!:) :)
Rekomendowane odpowiedzi