avals Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Pod półprzymkniętymi powiekami migocą ogniki światła Myśli jak nici babiego lata unoszone wiatrem lecą swobodne, by za chwilę przylgnąć do czegoś co dawno, wczoraj, gdzieś, z kimś... Leniwie unoszę dłoń do smugi, w której wiruje wspomnienie z dzieciństwa i Twój uśmiech Za oknem ludzie się spieszą
Justius Kroom Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 całkiem, całkiem - sympatyczne... (nie odbiega poziomem od większości prezentowanych tutaj utworów) dobra szata graficzna wiersza, wyczucie wagi słów jednak za chwilę , i Ty musisz niestety pognać z tymi ludźmi - sentymentalizm na dłuższą metę - zabójczy J. ps. Wywal te kropki w tytule i na końcu wiersza
avals Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Dzięki za dobre słowo. Co do kropek - zgadzam się, nie pasują. Jednak, wstyd się przyznać, macie trochę zawiłą (jak dla mnie) obsługę tego forum i nie umiem wprowadzić poprawek. Zaś sentymentalizm, czasem po prostu dopada człowieka. Mam nadzieję, że nie na zawsze. Pozdrawiam.
Robert_Siudak Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 może jestem niedzisiejszy ale mnie ta szata graficzna męczy kiedy czytam, o ile : "Za oknem - ludzie się spieszą" to jeszcze przejdzie na koniec jako pointa roztrzelona, o tyle przy reszcie wystarczyłoby dla mnie po prostu przerzucić wers niżej Sam wiersz przyjemny, nie jakiś genialny ale się podoba Pozdrawiam.
avals Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Szata graficzna trochę się "posypała", podczas przesyłania na forum. Jednak rozsypanka w ogóle była zamierzona. Jak rozsypane były myśli w tamtym momencie. Ale dzięki za uwagę. Tak lepiej? Cieszy pozytywny odbiór. Bałam się, że to blamaż. Do miłego.
avals Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Justius Kroom napisał : ps. Wywal te kropki w tytule i na końcu wiersza Z kropką w tytule nie umiem sobie poradzić. Nie wyświetla mi się w edytorze?!
Justius Kroom Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Nic się nie martw, następny napiszesz bez kropki w tytule i też b. dobrze (też nie umiem ponownie edytować, zmieniać tytułu :-) pozdr. J.
avals Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jasne. Dzięki.
a._mrozinski Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Ładne, ładne.. nieco niedoszlifowane, ale podoba mi się. Arek
avals Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi