Henryk_Jakowiec Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Czy słyszycie me wołanie? - Help!, Na pomoc!, SOS! Ja już dalej tak nie mogę, oczy puchną mi od łez. Ja już więcej nie wydolę, odpoczynku potrzebuję a małżonka chce od nowa, czyżby ona miała ruję? Miesiąc miał być to miodowy, pełen uczuć romantycznych lecz przemienił się w katorgę, w seans czynów sadystycznych. Miał być seks umiarkowany bo rozpusty ja nie znoszę i dlatego na kolanach dziś o rozwód żonkę proszę.
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 dzisiaj w modzie są rozwody. każdy powód dla nich dobry, wszystko związek może zepsuć brak, lub nadmiar, nawet seksu. nad tym jednak się zanoszę nad tym myślę, o to proszę aby w końcu ktoś tak raczył się wysilić, wytłumaczyć o co wszystkim w końcu chodzi gdy chcą bardzo się rozwodzić? niech mi w końcu wytłumaczy, nie rozwodząc się zbyt nad tym. czy to w każdej parze z goła prawo takie gdzieś się chowa, że po kilku słodkich latach muszą przeżyć koniec świata? Pozdrawiam
Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Powiem krótko seks potrzebny do przetrwania każdej parze lecz być musi stonowany - nie za mało, nie w nadmiarze. Gdy proporcja zachowana miłość trwalsza od opoki lecz jeżeli coś zazgrzyta zaczynają się wyskoki. Z tego wniosek się nasuwa i dowodzi nam niezbicie, że przyczyną do rozwodu bardzo często jest współżycie. Pozdrawiam HJ * Czy moja odpowiedź jest wystarczająca?
adolf Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Podmiocie! Wykastruj siee, albo zostań gejem i zdradź ją ze sprzedawcą tulipanów ;-))) pozdr.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Czyżbyś wcześniej to uczynił, że mu dajesz takie rady czy Ci może brak humoru, zrozumienia i ogłady? Pozdrawiam HJ
adolf Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nieh sie biedny peel nie obraża, tylko zdecyduje, bowiem taka nażeczona całe życie mu zepsuje ;-))) Jeżeli więc nie chce zostać pedałem, niechaj ucieka od niej najdalej! ;-))) Jeżeli kocha, a kocha szczerze, może o litość niechaj pożebrze. ;-)) pozdr.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 nieh sie biedny peel nie obraża, tylko zdecyduje, bowiem taka nażeczona całe życie mu zepsuje ;-)))narzeczona z usterkami bo pisana jest przez żet więc odpowiedź będzie krótka - nażeczona ? – taka niet! Jeżeli więc nie chce zostać pedałem, niechaj ucieka od niej najdalej! ;-)))Działać trzeba ze spokojem, pośpiech tutaj niewskazany a ucieczka nic nie zmieni, najpierw muszą istnieć plany. Jeżeli kocha, a kocha szczerze, może o litość niechaj pożebrze. ;-))Taka miłość wyżebrana jest pozorna i obrzydła i do tego bardzo wątłą - pęknie niczym bańka z mydła. Pozdrawiam HJ
Tali Maciej Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 cóż- libido- sprawa gruba gdy nie równa to jest zguba bo i w łóżku trza się zgadać by organów nie postradać płonie pościel słychać krzyki sarkastycznej ów liryki mężóś z łóżka wręcz umyka swoją żonsie tam zamyka napotyka przypływ chęci i już żonsią kręci-nęci pozdrawiam(-:
Marlett Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Henryku! myślę sobie ... hmm... jak tu pomóc by ci znów wróciła niemoc by wybranka dała spokój i łza nie kręciła w oku może zadać jakie czary byś się zrobił bardziej stary byś nie nęcił tej kobiety w kuchni razem tłukł kotlety Jak zwykle serdecznie pozdrawiaM.
a._mrozinski Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Hehe po pierwszej strofce obawiałem się, że to wiersz na poważnie, ale na szczęście nie. Humor nas ocali. Super. Arek
Fanaberka Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. paskudnie
Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdy się zejdą dwa żywioły będą się ze sobą ścierać lecz gdy jeden jest silniejszy drugi nie ma prawa gmerać. Musi uszy kłaść po sobie w dowód swojej uległości przez co robi to co robi raczej z musu niż z miłości. Ktoś kto chce się delektować przeżywając chwile błogie gdy natrafia na wulgaryzm - jak Wiech mawiał – daje nogie. pozdrawiam HJ
Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozwiązanie połowiczne, które tylko za dnia działa bowiem nie ma takiej siły żeby przez noc w kuchni stała. W dzień to jeszcze jak cię mogę po śniadaniu druga kawka potem obiad, podwieczorek i zaczyna bić pukawka. Już niebawem do wieczerzy pora siadać bo czas płynie no a potem trzeba będzie balansować (znów) na linie. Nie pomogą mi wykręty dziś nie mogę bo migrena bo od dawna już wiadomo, że do damska jest domena. Może zamiast tłuc kotlety dzisiaj stłukę …, myśli głupie chyba, że mnie po stosunku jak modliszka żonka schrupie. Skończą się utyskiwania, chwile wzlotów i upadków kiedy moje szczątki spoczną pośród zniczy, wieńców, kwiatków. pozdrawiam bardzo serdecznie HJ
Waldemar Talar Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 jesteś dobry Henryk w tym co robisz-przy twych wierszach człek poważnie się bawi-ale żeby aż na kolanach- pozd.Waldemar
Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niewątpliwe zaprzeczenie tylko co zaprzecza ono skoro przy tym zaprzeczeniu już nic więcej nie wstawiono. pozdrawiam HJ
Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszystko się staram obracać w żart bowiem wiadomo co on jest wart, a że na forsę człek bardzo łasy też chcę się dobrać do jakiejś kasy. dziękuję i pozdrawiam HJ
Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cóż w tym jest obraźliwego każdy ssak posiada ruje a gdy ona jest aktywna to partnera wtedy szczuje. Ech Kobiety, Wy Kobiety kwiatów brakło by na łące by Was nimi obdarować bowiem przy Was gaśnie słońce. Każdy chłop jest zawsze gotów zrzec się słonecznego blasku kiedy mu kobieta zagra - na puzonie? Nie, o brzasku. Bo gdy chłop otworzy oczy i przeciągnie się w pościeli, nie dokończę choć wiem dobrze - poznać finał byście chcieli. pozdrawiam serdecznie HJ
Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. paskudnie Chociaż nie do mnie przesłane słowo jednak odpowiem bezwarunkowo - każdemu wolno mieć własne zdanie, swoje przemilczę, ciszą nie zranię.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cóż w tym jest obraźliwego każdy ssak posiada ruje a gdy ona jest aktywna to partnera wtedy szczuje. Ech Kobiety, Wy Kobiety kwiatów brakło by na łące by Was nimi obdarować bowiem przy Was gaśnie słońce. Każdy chłop jest zawsze gotów zrzec się słonecznego blasku kiedy mu kobieta zagra - na puzonie? Nie, o brzasku. Bo gdy chłop otworzy oczy i przeciągnie się w pościeli, nie dokończę choć wiem dobrze - poznać finał byście chcieli. pozdrawiam serdecznie HJ owa rymowana odpowiedź mnie nie przekonuje do tego (nawet jeślim biolog). sposób w jaki napisałeś i użyłeś tej rui, Henryku, uważam za nieładny. ale takie moje prawo, mnie tak zrobiony żart nie odpowiada po prostu :) przecież nie wszyscy muszą śmiać się z tych samych żartów Gdybym napisał, ze ma ciągoty, lub że nadludzko jest pobudliwa - czy wtedy byłaś byś mi dziew uszko bardziej przychylna, bardziej życzliwa? pozdrawiam HJ
Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z pozycji kolan lepsze widoki bo gdy się człowiek na kogoś boczy widzi przed sobą to co utraci a jednocześnie opuszcza oczy. Oczy co łzami ciężko nabrzmiałe, płaczem spuchnięte i przygaszone … - teraz rozumiesz dlaczego klęcząc (jak śpiewał Niemen) ja błagam żonę. pozdrawiam HJ
Rekomendowane odpowiedzi