zebra Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 w roli nadawcy nie czuję się pew- nie patrz: zadaję nam tyle trudu choć staram się mówić naiwnie: to jak na policzku złożony ból - to wszystko rozłóż aby odbyło się delikat- nie od teraz kręci się wokół mnie brak odbierz mi i to
zebra Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 drodzy Państwo, bardzo proszę o pomoc! czy może jednak nie pisać, jak zasugerował Pan Jimmy?
kasiaballou Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 pisać, to jak żyć, jak żyć bez pisania? nie wszystko spamiętasz... pamiętaj.
zebra Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 aha nie ma co, fajni tu jesteście
kasiaballou Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 spójrz na mój licznik, bez obrazy
zebra Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 spojrzałam wcześniej - czy to coś zmienia?
zebra Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 zwykle staram się nie mówić o czymś, czego nie wiem - oszczędza wstydu
zak stanisława Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 naj lepiej nie mówic, gdy sie nie wie.... aaaa próbowac zawsze nalezy...tjaaa cmok
HAYQ Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Wiersz podoba mi się jako pewna sensowna całość. Nie lubię jednak takich "prze- noszonych" przerzutni. Wiem, że w tym przypadku nie dało się inaczej. Nie znaczy jednak, że się kiedyś nie przekonam :) A właściwie już zacząłem :) "nie od teraz kręci się wokół mnie brak odbierz mi i to" Proszę się nie zniechęcać, jest nieźle. Nie zawsze negatywny komentarz chce coś odebrać. Często dużo daje. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi