JacekSojan Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 /z inspiracji Witolda Wojtkiewicza/ szepty strzępią białą koszulinę plamią skrzydła gąsek - Boziu paś je teraz czystą wodę zmącę bosymi piętami gniewajcie się gąski że ją tak zabrudzę uszczypnijcie abym się ocknęła i głośno głośno syczcie
Judyt Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 tosz to gwarą napisane ymm coś tu śmiesznie się zerknęło pozdr. ciepło
myślątko Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 a to stąd to bieluśkie giezełko ;))
zak stanisława Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ladnie pozdrawiameS
JacekSojan Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Judyt.; gwarą?! ...nie wiedziałem...jaką? dzie wuszka.; jako żywo - jeno kazałem mu gadać...mam nadzieję że nie do dziada(!) :)) J.S myślątko.; nie, nie stąd - giezłeczko jest z "Trenów" Kochasia z Czarnolasu... :) J.S zak stanisława.; pozdrawiam! :) J.S Stefan Rewiński.; tak Stefanie - obraz Wojtkiewicza jest ładny; Jego inne są równie piękne! :) J.S
Fagot Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Jakbym przed sobą miał ten obraz – świetne Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 a nie wiem, tak mnie się skojarzyło z Boziu (: pozdr. ponownie
Rekomendowane odpowiedzi