Łucja Barska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 drzewa owocowe w lesie zdają się mówić że tu kiedyś żyli ludzie ale po przedwojennych wsiach zostały tylko szczątki naczyń czasem jakas kapliczka cmentarz gdzie nie ma grobowych płyt i tylko przyroda postawiła na straży setki niebieskich kwiatów
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 widziałem takie miejsca - i z pamięci ściągam obrazy przebrzmiałe - puszczy - coraz dalsze coraz mniej wyrazistrze - drzewa owocowe w sniegu - a u Ciebie wiosna - więc tak jakby kolejny etap po zimie serdeczne pozdrówko W_A_R
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam ! bardzo ciekawy obraz zaobserwowalas,pachnie spokojem i przemijaniem , warto o tym wspomniec (: pozdr, M+A
Marek Wieczorny Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pani C...xx Pamiętajcie o ogrodach, jak pisał Poeta. Cóż, zapominamy o ludziach i ogrodach, i cmentarzach. To smutne. Dziękuję, że poruszyła Pani ten temat w swoim pięknym wierszu. Serdecznie pozdrawiam Marek Wieczorny
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 W mojej rodzinnej miejscowości jest las, a w nim taki cmentarz"gdzie przyroda postawiła na straży setki niebieskich kwiatów"Gratuluję tematu i sposobu napisania o tym. Pozdr..)))
Łucja Barska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziękuje bardzo za komentarze i miłe słowa :)
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 witam Ja bym ten wiersz przerobił, pierwsze dwie strofy jakieś takie ... taaaka opowiastaka. trzecia natomiast "gdzie nie ma gorbowych płyt" mozna byłoby zamienić jakas metaforą i mże też coś pozmieniać. Pozdrawiam generalnie nic mnie tu nie zachwyciło [sub]Tekst był edytowany przez Daniel Piaszczyk dnia 22-05-2004 14:09.[/sub]
Łucja Barska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zachwytu nawet nie oczekuje bo i nie ma się tu czym zachwycać co do przeróbek to jak najbardziej by się przydały, zgadza sie dziekuje za komentarz pozdrawiam
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A mnie zachwycił temat, bo też się noszę z pewną myślą. Takie miejsca, jak to, które opisałaś , Areno, mają swoje własne życie. Serdecznie pozdrawiam. A.
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Areno?/ Autorem jest Łucja...
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ładny wiersz... i myśle zę tematyka bardzo ważna:) zdecydowanie + Pozdrawiam-Agata
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam, Łucjo. Dziękuję , Danielu :) Nie mam usprawiedliwienia. A.
Łucja Barska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a po co usprawiedliwienie dla takiej błahostki?:) nie ma sprawy pozdrawiam
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) A.
Rekomendowane odpowiedzi