Mr._Żubr Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 spod ciężkich powiek patrzę na was jak chrystus: pragnę dołożyć im jeszcze wagi
Mr._Żubr Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Było w warsztacie. Dość dawno nie wizytowałem orga, więc postanowiłem przypomnieć się powyższym u-tworkiem. Przede wszystkim chyba dlatego, że podoba się mnie samemu.
HAYQ Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 A nie możesz czasem lekko przymknąć? ;) Pamiętam z W, ale chyba coś zmieniłeś, kolejność? A zresztą - może mi się wydaje. Świetna miniatura. Pozdrawiam
Mr._Żubr Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Się?:D Nie, nie zmieniałem niczego. Ta miniatura, to raczej dzieło chwili i zmiany raczej nie miałyby sensu. Tak to widzę. W każdym razie fajnie, że się podoba. Dzięki, pozdrawiam.
Magnetowit_R. Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 bardzo fajne...rzeczywiscie spojrzenie sensimilliczne na rzeczywistosc bywa trudne. ...chyba ze to o orgu, ale nie sądze;)
Mr._Żubr Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 O orgu, czy nie o orgu, jak szanowny Czytacz sobie życzy:) Choć zamysł autora nie wiedział nic o orgu i chyba się nie dowie, a na pewno nie zwymiotuje tym do wiersza:] Super, że się podoba, dzięki:] Ps. Sensimilliczne spojrzenie na rzeczywistość bywa łatwiejsze. Trudne też bywa, hehe
Judyt Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 ale tytułaka dość wytwórnego masz Mr.Żubr ciekawy skubany pozdr. ciepło
Magnetowit_R. Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a to zależy któremu aspektowi tej rzeczywistości się przygląda;)
Mr._Żubr Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skoro choć tytuł się spodobał, to już jest dobrze:] Pozdrawiam, dzięki
Mr._Żubr Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a to zależy któremu aspektowi tej rzeczywistości się przygląda;) I jak bardzo sensimillicznie:] I czy tylko sensimillicznie, czy też może chmielowo-sensimillicznie, albo jak tam jeszcze można, a można różnie:D
czarny kapucynek Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 ciekawe, ładne, do mnie trafia. nie mam pojęcia, dlaczego, ale kojarzy mi się bardzo z różewiczem: Drewniany Chrystus z średniowiecznego misterium idzie na czworakach cały w czerwonych drzazgach w cierniowej obroży z opuszczoną głową zbitego psa jak to drewno łaknie pozdrawiam;)
mateusz_z_miasta Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 po cóż 'pragnę' jest w kursywie? awangarda to chuy. pozdrawiam szczerze, bo wiersz mi się podoba.
Mr._Żubr Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Bo to taki niby cytat. Avant garde is fuckin' kock, you're right. Dzięki, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi