HAYQ Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 ona | on na pustą nawalę patrząc salę a walę ty gdzieś w kącie walę tynki me cierpienia walę tynki spisuję niemal stale walę tynki a potem je zamieniam walę tynki na poematy które walę tynki do ciebie ślę walę tynki byś Józiek walę tynki gdy skończysz walę tynki już robotę walę tynki poczytać mógł walę tynki i buzię walę tynki przesyłam ci walę tynki też w liście walę tynki to sobie walę tynki na obczyźnie walę tynki gdzie tynki walę tynki gładkie kładziesz walę tynki nie myślał walę tynki o lewiźnie walę tynki pamiętał walę tynki że masz Jadzię alę tynk i która na ojcowiźnie walę na ciebie a walę czeka tak na walę tynki a ty nie odpisujesz na walę tynki Józek walę tynki a niech cię szlag! walę tynki – TANIO!
zak stanisława Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 ale pracochłonnne gratuluje i pomyśłu i pracy
Baba_Izba Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 kuupa roboty, ale efekt końcowy walę - tynkowy - mogę sobie teraz w ramkę i nad łóżko - obok zaschłej (od Józka) różyczki! Może wróci. Pozdrowienia - baba
HAYQ Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Bardzo dziękuję wszystkim, to miał być taki żarcik, a co myślicie o takiej zamianie? na pustą ONA , ON walę patrząc salę , a walęty gdzieś w kącie , walę tynki me cierpienia , walę tynki spisuję niemal stale , walę tynki a potem je zamieniam , walę tynki na poematy które , walę tynki do ciebie ślę , walę tynki byś Józiek , walę tynki gdy skończysz , walę tynki już robotę , walę tynki poczytać mógł , walę tynki i buzię , walę tynki przesyłam ci , walę tynki też w liście , walę tynki to sobie , walę tynki na obczyźnie , walę tynki gdzie tynki , walę tynki gładkie kładziesz , walę tynki nie myślał , walę tynki o lewiźnie , walę tynki pamiętał , walę tynki że masz Jadzię walę tynk i która na ojcowiźnie alę na ciebie nawalę czeka tak na walę tynki - czego nie odpisujesz? walę tynki Józek walę tynki a niech cię szlag! walę tynki – TANIO!
myślątko Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 jeszcze lepsze, lubię wiersze graficzne :)
HAYQ Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki i miłej kolacyjki z Walentym :)
zak stanisława Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 no, no jej fryzura boska...:P cmok
HAYQ Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu, ja lubię do góry (a najlepiej taką, jakby piorun w koperek przywalił), ale nie dałoby się odczytać ;*
amerrozzo Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Takie cudo, że aż muszę zaznaczyć swoją obecność. Genialne! Pierwsza wersja lepsza, choć druga też ujdzie. Pozdrawiam!
Waldemar Talar Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 obie bardzo zręczne i pomysłowe-gratulacje szczere. pozdrawiam Waldemar
HAYQ Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawdę mówiąc, to pierwsza też bardziej mi podchodzi ;) (mówimy o rysunku rzecz jasna - tekst "stylizowany"). Z drugiej jednak strony, w drugim obrazku cień Józka rzuca pewne światło ;)) , że chyba cieniem zostanie we wspomnieniach stęsknionej Jadźki. Dzięki za zaznaczenie, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nochale tylko, jak sprzęgła od Rometa ;)) ale bardzo i równie szczerze dziękuję Panie Waldemarze, pozdrawiam
Marusia aganiok Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też, ale jak walić to walić - tynki bywają mocne!!! Wiem coś o tym:))) Pozdrawiam walentynkowo!!!
HAYQ Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też, ale jak walić to walić - tynki bywają mocne!!! Wiem coś o tym:))) Pozdrawiam walentynkowo!!! Dla Józka żaden tynk niestraszny ;) (też wiem coś o tym ;) Dzięki za odwiedziny również walentynkowo + bez(tynkowo) pachnący ślę. :)
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 już starożytni wiedzieli i niezależnie od nich byli bracia że nie ma świętego Walętynkiego a całe zamieszanie jest "ku czci" Pierwszej Kosmonautki :):):)
HAYQ Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślicie, że to od nie to pa pa pa się zaczęło? Tylko czemu w Hameryce to takie popularne, przecież wróciła? ;) A może to był on? Jan Kamyczek, na odwrót, podobno była kobietą. :) Szkoda, że przelotem, ale dzięki, że wpadliście. Pozdrawiam.
Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 mistrzowski wiersz ;) pozdrawiam Jimmy
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest lepsze.
Rekomendowane odpowiedzi