Marusia aganiok Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 bo bas mały tylko piszczy więc rezonans musi być duże pudło cztery struny na początek bis i się wytnie przy okazji na to miejsce wstawi a każdy w swojej wyobraźni już rozpozna kontra bas
Judyt Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 na początek sprzeciw bis - bym zastąpiła jedno kontra pozdr. ciepło
Marusia aganiok Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "wytłam" kontrę:))) Dziękuję i ciepło pozdrawiam:))
Judyt Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "wytłam" kontrę:))) Dziękuję i ciepło pozdrawiam:)) graj graj na strunie właściwej hej
zak stanisława Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 graj basetlo, graj dobra zagadka dla milusińskich cmok
Baba_Izba Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 dobrze Marusiu to wykombinowałaś, muzyczne ogniście - ślę heeej!
allena Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kłaniają się "Skaldowie" ze swoją "Basetlą" niekoniecznie zagadka; może "jebusik"?
Marusia aganiok Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kłaniają się "Skaldowie" ze swoją "Basetlą" niekoniecznie zagadka; może "jebusik"? Tak.Może je busik - teraz autobusy nie takie chętne na małe podróże:))) Pozdrawiam.
Marusia aganiok Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Cieszemsiem" i dziękuję:)) Pozdrawiam.
Marusia aganiok Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło gościć Babę u się w progu:))) Dziękuję:)) Pozdrawiam.
Marusia aganiok Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo, bardzo dziękuję:))) Pozdrawiam.
egzegeta Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Marusia a wiesz co? pierwsza strofa widzi mi się, druga trochę mnie zawiodła - bo niby zabawna, ale jakaś taka infantylna. Wcale nie potrzeba wycinać "i" i wstawiać "a" żeby już w pierwszej wyobrazić sobie kontrabas. To dopiero warsztat a może popracować nad drugą i jakąś ciekawą puentą? Lubię też muzycznie, dlatego tak proponuję. Pozdrawiam
Marusia aganiok Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 egzegeto - na pewno przemyślę Twoje uwagi; coś mi się zdaje, że może przyjdzie mi napisać coś nowego w oparciu o Twoje sugestie:)) Bardzo dziękuję i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi