Mr.Suicide Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 wiersz dedykowany Anuś nigdy nie odwiedziliśmy Starego Gaju* bo kleszcze a przecież lubisz zielony przecież bym cię ochronił to nic moja droga jest taka drobna i uśmiechnięta patrz nawet Urania macha do nas konstelacjami *** jeszcze niedawno topiliśmy się w łąkach asfodelowych a teraz jedynie cyklamen 10 II 08r. * lubelski las, który mam przyjemność oglądać z okna mojego pokoju.
zak stanisława Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 "moja droga jest taka drobna i uśmiechnięta patrz nawet Urania macha do nas konstelacjami"" to takie roman-tyczne Mister I TAKIE, TAKIE CYKLAMENOWE... cmok
Pancolek Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Urokliwy wiersz. Na miejscu dziewczyny pokochałbym Mistera bardziej ;) Nie widzę potrzeby poprawek, szcerze mówiąc. Pancuś
Judyt Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 coś ta droga pozmieniana czy to już trzecia? mm czy zwidy mam? pozdr. ciepło
Baba_Izba Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 ładne. "łąki asfodelowe" - bardzo wieloznaczne. pozdrawiam - baba
Tomasz_Piekło Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Nie wiem Mr., czy to dobry pomysł powtarzać w kolejnym tekście 'z cyklu' - 'moja droga'. Trochę mnie to drażniło przy czytaniu tej 3 części.
IN Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 wiesz co Mister, spróbuj może eksperymentalnie zostawić tylko "moja droga" w środku i może tego podwójnego "przecież" udałoby się uniknąć (?) i myślę, że to powinien być Nr 2 a nie 3 rozbrajająca jest ta Urania ;) ciekawy tryptyk,warto go dopracować, :)))
Mr.Suicide Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a i owszem, jest :) dziękuję za wizytę i komentarz. pozdrawiam.
Mr.Suicide Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak bardzo, to bardzo :) dziękuję za wizytę i ślad. pozdrawiam.
Mr.Suicide Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się, że w jakiś sposób dotarło. dzięki, Stanisławo za wizytę i komentarz :) pozdrawiam.
Mr.Suicide Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, Pancolku za wizytę i komentarz. cieszę się, że Ci się podoba :) pozdrawiam. p.s hehe dziewczyny już nie ma od co najmniej dwóch tygodni.
Mr.Suicide Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ależ jasne, ze nie masz zwidów, Judyt :) dziękuję za wizytę i komentarz. pozdrawiam.
Mr.Suicide Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję. cieszę się, że jakoś trafiło w gusta czytelniczki :) pozdrawiam.
Mr.Suicide Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozumiem Twoje stanowisko, ale raczej nie pozbędę się tego. niemniej jednak dziękuję Ci za wizytę i komentarz. pozdrawiam.
Mr.Suicide Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm nie wiem In. na pewno jeszcze to przemyślę. cieszę się jednak, że w jakiś sposób do Ciebie przemawia. pozdrawiam.
Baba_Izba Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję. cieszę się, że jakoś trafiło w gusta czytelniczki :) pozdrawiam. dziękuję, pisząc /bardzo wieloznaczne/- miałam na uwadze te , po których wg mitologii gr. przechadzają się dusze zmarłych w podziemnym świecie, a poza tym, lilia złotogłów - jest jednym z piękniejszych kwiatów. a trafiło, trafiło. pozdr. -baba
Mr.Suicide Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 dobrze, że trafiło. to bardzo, bardzo dobrze :) btw. asfodel miał się tu kojarzyć przede wszystkim z elizjum. elizjum natomiast hmmm dobra. więcej nie powiem ;) miło, że znowu zajrzałaś :) pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ależ jasne, ze nie masz zwidów, Judyt :) dziękuję za wizytę i komentarz. pozdrawiam. prosze cyklamen jednak ten sam ah drogi drogi pozdry
Mr.Suicide Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 ten sam, niestety. co więcej - to się nie zmieni. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi