Jeremiasz B. Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 jem po co myjem po co idem po co rypiem po co lejem po co siejem po co piszem po co
a._mrozinski Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Jest pomysł, wykonanie i.. podoba mi się aż do zakończenia, którego NIE MA. A powinno (musi?) być. Arek
Gość Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o co mi wlasciwie chodzi
Judyt Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 podobno że nogi się po cą ;) jak dlaczego odwieczne pytania mm pozdr. ciepło
Mr.Suicide Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 mnie nie przekonuje. nie widzę tu raczej konkretnego przesłania, chociaż jakby się chwilę zastanowić, można stwierdzić, iż podmiot liryczny - osoba pochodząca z niższych klas społecznych /sposób w jaki się wypowiada/ - chce wyrazić bezsens swojego życia, bądź grupy bliskich mu osób. nie chce mi się jednak więcej myśleć. nie wiem, co Autor chciał przekazać. mnie się nie podoba. pozdrawiam.
Rachel_Grass Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 pytam po co nogi się nocą po-cą po co? słabiutkie to, nie widzę żadnego przesłania. peel chyba bardzo życiem rozczarowany.
Magnetowit_R. Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 co pojem co pomyjem co pojdem co porypiem co po lejem co po siejem co popiszem
Tali Maciej Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 nico lico pocą nocą czyli nic tu po mnie
Rekomendowane odpowiedzi