Everygrey Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 ś.p. Dziemianowi niesamowite jak potrafią szybko gasnąć światła w oknach zupełnie jak życie pocięte w kawałki złączone z cieniem przydrożnego krzyża 07.02.08r.
Everygrey Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 wybaczcie bledy, ale napisalam go pod wplywem wiadomosci jaka otrzymalam...:(
kaja-maja28 Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 niesamowite i bardzo przykre. Nikt nie wie co i jak... Pozdrawiam milutko
a._mrozinski Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Takich wierszy po prostu nie można oceniać. Arek
allena Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 pisane na "gorąco"; jednak po czasie proszę powrócić do tej miniatury bo warto. a.
Sylwester_Lasota Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 nie chciałem wpisać się tu pierwszy. teraz myślę, że spokojnie mógłbym podpisać się pod komentarzem alleny. pozdrawiam.
Marusia aganiok Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaproponuję to samo, gdyż jest tu duży ładunek emocjonalny i można go użyć niekoniecznie w takiej formie, ale warto:) Pozdrawiam.
Rachel_Grass Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 ja też tak radzę. mnóstwo błędów bardzo utrudnia przekaz, proszę coś tam poprawić, bo to swoiście piękna miniatura jest. pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Ja cię serdecznie pozdrawiam i sie cieszę ze jednak emocje mają wpływ na to że wzięłaś się do pisania cmok
Everygrey Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 dziękuję za komentarze..ochłonęłam trochę i poprawiłam go na tyle, na ile mogłam...może nie stracił tego, co chciałam przez niego przekazać...:(
Rekomendowane odpowiedzi