egzegeta Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 zadomowione nie kino nie meble stylowe bycie powinnością dawno stłamszone spojrzenia antenatów ze ścian rozjaśniają w bezładzie sterty książek bez tapicerki w drugim krucyfiks dwa lichtarze napoczęty Frapin ssak elektryczny kompresy lignina okryjbida na krześle dywany kolanami przetarte życie usensowniające na środku wena wrośnięta jak róża w Lancome jeśli kiedyś odejdzie pójdę za nią2008.02.03 1
HAYQ Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Uszanowanie - dla peela za podejście i autora, za wiersz. pozdrawiam.
Marusia aganiok Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Myślę, że wiersz osobisty, przy czym bardzo uczuciowy.Chyba udało się przekazać najważniejsze. Pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Egzege! Piękna pointa,wielce mnie poruszyła. Uśmiechu.
egzegeta Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Marlett Marusia HAYQ myślałem, że dostanę zadanie "na warsztaty";) a tu nic ? Dziękując pozdrawiam
Judyt Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 fajne te zdarte dywany (; pozdr. ciepło
egzegeta Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
Rekomendowane odpowiedzi