Marlett Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 patrzę zachłannie na profil czoła dostrzegając tylko jedną bliznę nie widziałam kiedy związano ci nieludzko sznurem ręce i nogi chciano jeszcze oczu pozbawić i nigdy bym nie zobaczyła swojego odbicia w listach napisałam o całej tęsknocie którą mogę oddychać to nic że upadł Rzym dzięki tobie moje oczy są pełne blasku
Tomasz_Piekło Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Pamiętam z W, mam trochę inną wizję wersyfikacji tekstu, ale i tak jest w porządku. Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 wojowniku z marchewką kimże jest (; również pamiętam i tyle pozdrawiam ciepło
Marlett Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ? Pozdrawiam ogrodniczkę z pietruszką.
Judyt Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ? Pozdrawiam ogrodniczkę z pietruszką. mhm ;)
Nata_Kruk Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Marlett, chyba muszę "podrukować" Twoje wiersze, zaczytać się w nich na dłużej, bo... mam wrażenie, że zmieniłaś styl pisania, w którym gubię się nieco. ..."napisałam o całej tęsknocie którą mogę oddychać"... ładnie. Pozdrawiam serdecznie ze słońcem... :)
Waldemar Talar Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett w tym wierszu wyczuwam jakiś nie pokój a potem ulgę. dlatego wiersz mi się podoba. pozdrawiam Waldemar
Rachel_Grass Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 wiersz jest w porządku, podsumowuje go niezwykle trafna puenta, gratulacje.
Tali Maciej Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 a dla mnie to proza przecięta enterami, czya się płynnie jak cztery zdania takie dziwne wrażenie pozdrawiam
Marlett Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kiedyś lubiłam wiersze zdaniowe dla mnie są przeżytkiem choć nie wykluczam takiego pisania. Dzięki z krytykę. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rachel ! Witam i serdecznie dziękuję za dobre słowa. Uśmiechu.
Marlett Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett w tym wierszu wyczuwam jakiś nie pokój a potem ulgę. dlatego wiersz mi się podoba. pozdrawiam Waldemar Talarku! Zależy mi na ukazaniu uczuć peelki. Jeśli je zauważasz - wiersz spełnia choć trochę zamierzenia autora. Dziękuję. Uśmiechu.
Marlett Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Natko! Zmieniłm nieco pisanie i pewnie jeszcze nie raz będę podejmowała takie próby. Miło Ciebie znowu zobaczyć:)) Serdecznie pozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ? Pozdrawiam ogrodniczkę z pietruszką. mhm ;) Judyt! Wolałabym komentarz do wiersza zamiast sadzenia marchewki. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomku! Wersyfikacja została taka sama jak w W. Dzięki za odwiedziny. Radości.
Marusia aganiok Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Podoba mi się z nutką subtelności:) Pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mhm ;) Judyt! Wolałabym komentarz do wiersza zamiast sadzenia marchewki. PozdrawiaM. ale to jest przecież adresowany wiersz to tylko ten odbiorca konkretny najlepiej szepnie, a co ja mogę nabiedzić że dla mnie to może być błyskowy patetyczny wiersz o którego błysku nie mam pojęcia jedynie co to podobają się odbicia w tym papierze już widziałam i wtedy zdaje się mądrzej powiedziałam pozdrawiam ciepło marchewką podpisano: Judyt jeszcze wojująca
Mr._Żubr Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Niby w porządku, ale jakoś tak... bez jaja. Puenta mało wyszukana, utwór nie zostaje na dłużej w pamięci. Tak to widzę. Moim osobistym, skromnym zdaniem... 3+ Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marusiu! Dziękuję za nutkę:)) Serdeczności.
Marlett Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Wolałabym komentarz do wiersza zamiast sadzenia marchewki. PozdrawiaM. ale to jest przecież adresowany wiersz to tylko ten odbiorca konkretny najlepiej szepnie, a co ja mogę nabiedzić że dla mnie to może być błyskowy patetyczny wiersz o którego błysku nie mam pojęcia jedynie co to podobają się odbicia w tym papierze już widziałam i wtedy zdaje się mądrzej powiedziałam pozdrawiam ciepło marchewką podpisano: Judyt jeszcze wojująca Judyt! Dzięki. Powodzenia.
Rekomendowane odpowiedzi