Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Czytać swoje wiersze to jak: nalać sobie wódki i wypić samemu. Nie żeby jakiś stan upojenia, po prostu jedno i drugie w podobnym stopniu nie wypada najlepiej. Czytać cudze? cudzym się można zatruć jeszcze bardziej wprawić niż własnym. Zatem czytać cudze i być abstynentem na alkohol w cudzym. Choć nie wypada nic nie rozumieć. Nie wypada najlepiej: Czytanie i picie: kiedy zastawili stół, oczami wzywają przełyk, grają na krtani, która właśnie rozważa za i przeciw. Obiecałeś powiedzieć gdy będziesz pijany- nie zawiedź słuchaczy. Przy recytacji pewnie będą płakać, (-jak dzieci? -może) lub zaczną w wymiotach mleć reklamacje -ten wiersz: I i II równolegle I zapomniałeś że nie wypada najlepiej pisanie gdy jesteś w trakcie czytania II zapomniałeś że nienajlepiej wypada spełnianie powyżej dwóch rzeczy naraz
Marlett Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Jimmy! Ciekawie eksperymentujesz, ale może przyda się mała przycinka coby etanol był bardziej klarowny. Radości.
zak stanisława Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 tym wierszem zapukałeś w moją głowę kieliszkiem dobrego trunku dobry cyk
myślątko Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 nie wiem czy warto przycinać, tematycznie uzasadniona leciuchna bełkotliwość nie w sensie bezsensu lecz w sensie toku
HAYQ Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Kurczę Jimmy, aż się boję, co będzie jeśli ktoś poważnie potraktuje dwie pierwsze zwrotki i nie dość, że nie będzie czytał, to jeszcze pisać zacznie bez łopamientańa ;)) Ciekawy eksperyment, nie powiem :) Pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 ;) fajno takie eksper (; przoduj Jimmy pozdrawiam ciepło
Ania_Gwiazdeczka Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 No właśnie ja też obawiam się, że ktoś może poważnie potraktować eksperyment i wsiąknąć w prowadzenie trybu "nie czytania":P:P:P Ale eksperyment, to eksperyment, więc ktoś musi wsiąknąć, żeby ktoś drugi mógł wiedzieć, czy powinien:))) Pozdrawiam Gwiazdeczka
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak prawda chciałem napisać "procenty" albo alkohol po prostu, tylko, że piersze już gdzieś u kogoś czytałem a alk się wydał zbyt dosłowny. oczywiście pomyślę nad zamiennikiem. pozdrawiam i dzięki Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak? no to; zdrowie! ale mam wrażenie jakiegoś niedopisania od drugiej połowy tekstu pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, bełkotliwość zamierzona jeśli ją słychać ;) pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie HAYQ, znów trafiasz w sedno pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciepłe dzięki ;) \pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;P dobra myśl pozdrawiam serdecznie Jimmy
Gość Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Towarzyszę proszę nie obrażać mojego kolegi wiersz jest co najwyżej poprawny ;) Obiecałeś powiedzieć gdy będziesz pijany- nie zawiedź słuchaczy. Przy recytacji pewnie będą płakać, (-jak dzieci? -może) Może z gardeł posypią się reklamacje? ostatnio urzywasz bardzo brzytkich wyrazów. to zdanie z tym słowem stworzyło jakiś tragikomiczny twór poetycki.Zatem czytać cudze i być abstynentem na etanol w cudzym. Choć nie wypada nic nie rozumieć.-tu to już nie wiadomo o co chodzi "być albo nie być" pointa może być już rozumiem tą twoją stylistykę ten wiersz jest dużo lepszy od poprzedniego popraw usterki a może napiszesz zupełnie inny tomik pozdr.
Jimmy_Jordan Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 ok wierzę ;P więc może: Przy recytacji pewnie będą płakać, (-jak dzieci?) zaczną strumieniem mleć reklamacje >? ale te reklamacje barwią fragment ten wyraz nadaje dystansu takiego, dlatego wolałbym zostawić pozdrawiam Jimmy ps albo zaczną w wymiotach mleć reklamacje
Rekomendowane odpowiedzi