Judyt Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 że kiedyś-słowa nie lubię mówiłeś że myślisz o mnie a to znaczyło że o życiu całym teraz czujesz: ciepłe myśli więc dobrze czy źle, sama nie wiem zgubiło się i być może zamarzły wszystkie piegi na nosie, niemocy -mógł skasować żebyś do siebie zabrał
Ania_Gwiazdeczka Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Mnie się podoba:)) I to bardzo:))) Tylko poza początkiem... Pomysłu na poprawienie brak, a czepiam się wiem... Ale do dwóch pierwszych wersów nie podoba mi się, a ich wycięcie nie poprawiłoby sytuacji... Nie wiem zatem, co poradzić... Ale to tylko moja subiektywna ocena... Poza tym, jak dla mnie, wiersz jest bardzo dobry, zatem ++ + :)) Pozdrawiam serdecznie Gwiazdeczka
Judyt Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bez pamiętam? mm dziękuję za subiektywną ocenę i obecność , pozd. ciepło
Ania_Gwiazdeczka Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Moim zdankiem skromnym lepiej i to dużo lepiej, ale ostrzegam: Ja jestem nowa i Twoja w tym głowa, żeby inni mogli też całość obaczyć i wskazówką jakąś być może uraczyć:P Pozdrawiam:)) Gwiazdeczka
JacekSojan Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 podobają mi się te "piegi na nosie" - tylko; :) J.S ps.; i dlaczego "ziemii"? przez dwa "i"? to jakaś nowa Ziemia?
Marlett Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Judyt! Nie komentuję, bo pewnie jeszcze coś dopiszesz, a czytelnik chciałby mieć pełny obraz. PozdrawiaM.
zak stanisława Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 piegi sa super, i tylko one, za Jackiem cmok
Judyt Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to nic a stara noga lepsza zdrowa hi dziękuję za obecność pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taka nowa Jacku tak:) z tym aniołem to tak że został tak nazwany stąd taki tytuł się zrobił może i dobrze byłoby się pozbyć i i i a czemuby nie przez dwa? dziękuję za obecność :) pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett mm chyba już do tego nie a może dopełni się jeszcze kto wie mm dziękuję za obecność :) pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tup! (; dziękuję za obecność pozdrawiam P.Stasiu ciepło
Rafał Różewicz Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 judyt! po pierwsze: w tytule zamierzony błąd? ziemii?? po drugie:podoba mi się motyw z piegami wprowadza ironię, a ją bardzo lubię. po trzecie: do Twojego stylu powoli się przyzwyczajam. pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 zmieniałaś, bo teraz jest bardziej czytelne...
Judyt Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rafale a się przyzwyczajam że odwiedzasz nie dwa ii już P.Jacek wspomniał hmm a co brzydko zdwojone? dzięki za obecność (; błąd: twojego tysz jeśli tu stil jakiś ;) pozdr. ciepło
Judyt Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ah to łoko spostrzegawcze tak bez pamiętam chociaż mm może jeszcze naposocę dzięki Stasiu zgubiłaś kamyczki... za tup tup tup pozd.ciepłe
Rekomendowane odpowiedzi