zak stanisława Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zamyka okno zaciągnięte kwiecistymi żaluzjami . Kilka płatków błąka się po pokoju. - nieważne Ma cierpliwości nie więcej niż kaprysów z lustra patrzą na nią kry. Poświęca im wiele uwagi, o wiele za mocno dotyka ulotnych kryształków. Przenika przyszłość lustrzanej, dotyka, by odeprzeć wszystkie odbite powoli oswaja popękane bruzdy. - nieważne Zimę też można pokochać.
Marusia aganiok Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 pewnie, że można pokochać i zimę i zimne, a zmarszczki są nieuniknione i moą stać się jak piszesz nieważne, lub trzeba je też pokochać:)) M.
Judyt Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 mnie przybyło zmarszczek myk:) pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
zak stanisława Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trzeba się nauczyc pokochac, a to trudna sztuka, nie uczą w szkołach, to życie cmok
teresa943 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 pokochać nie jest łatwo ale możliwe uwierz szczypta pobłażliwości dla nich tzn. bruzd krzyna humoru doprawiona dystansem i wio...do przodu jak lecą (latka) a co tam z uśmiechem pozdrawiam słonecznie cmok
HAYQ Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Pomyślałem, że warto by podmienić drugie "dotyka" i przesunąć przecinek postawiony po "lustrzanej" za "przenika przyszłość"., bo chyba tak niedobrze jest. A potem wszystko popsułem Stasiu i wyszło mi coś takiego. :)zamyka okno z kwiecistymi żaluzjami po pokoju zbłąkanych kilka płatków kaprysów nie więcej niż cierpliwości z lustra patrzą na nią kry o wiele za mocno dotyka ulotnych kryształków. przenika przyszłość lustrzaną żegna by odeprzeć wszystkie odbite popękane bruzdy oswaja powoli - nieważne zimę też można pokochać. Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HAYQ, to jest piękne, ten wiersz od prawie dwóch lat nie dawał mi spokoju, wklejałam już 3 razy na warsztat, i nareszcie EUREKA, to jest TO! nawet nie wiesz jak sie cieszę cmok moooocniusi
HAYQ Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Stasiu, ale to tylko tuning - zasługa jest Twoja, bo wiersz niezły napisałaś, ale bardzo się cieszę, że się cieszysz :) Uściskowuję serdelecznie.
Marlett Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Stanko! Będzie mniej zmarszczek jeśli zamrożony uśmiech. Ale czy warto? PozdrawiaM.
ava mirabell Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak zawsze - cycuś, więc się dłużej nie ślinię, co do peelki, Pani Stasiu, ja pocieszać nie będę, bo raz; nie potrafię ( potrzebuję etatowego aladyna dla siebie ) dwa; potrzeby nie widzę, bo ją poddałam testowi 'na dzwony' i wyszło tak: - młódka bije, jak dzwon wieki; tylko ten, tylko ten, tylko ten! - kobitka, jak harmonijny; ten albo ten?, ten albo ten,? ten albo ten? -średniawka, jak sygnaturka; byle jaki byle był, byle jaki byle był, byle jaki byle był!!! a Pani wali w połezyji jak dzwon zygmunta, to spokojna jestem i od jutra może Pani do mnie mówić; ' ciociu ' no,!!! ;) pzdr; poważnie :) zw - sze a.m.
zak stanisława Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Marlett, zamroziłam serce, twarzy sie nie da...;) cmok Mirabelko, no, no, (tu palec w góre), niewyjdę naprzeciw żebyś mówiła mi babciu, hehehee wielki cmok odemnie do ciebie HAYQ tak się cieszę że sobie podskoczyłam ;)))
Baba_Izba Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Postanowiłam: czytać, czytać, czytać. Gratuluję z okazji urodzin 3 - latka! Turkocze w podskokach mój wóz, też się cieszę z Tobą - baba - hej!
zak stanisława Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej BABO, a ty skąd wiesz?? gadaj natychmiast!!!!!!
Judyt Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. P.Stasiu też:) ale nie tylko podwójnie macham chmurką;)
Baba_Izba Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej BABO, a ty skąd wiesz?? gadaj natychmiast!!!!!! tak sobie tylko strzeliłam na wiwat Tobie - wybierz; przypadek - albo moja babska intuicja(!?). Trafiony? cmoki!
zak stanisława Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Babo, zatopiony! to było 16 stycznia, druga ma 16 lutego, dobre co ?
Baba_Izba Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrego nigdy nie za wiele! Ty to wiesz i ja to wiem, tylko znacznie wcześniej. Sam miodzik! "Zimę można"..., ale coraz trudniej! pozdr.b.
zak stanisława Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 tak coraz..... ech a co tam bierzmy zycie za rogi, nawet te najbardziej rogate cmok
Rekomendowane odpowiedzi