ssij
-
Ostatnio w Warsztacie
-
1
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Zorya Holmes · Opublikowano
@huzarc Dzień dobry, huzarc. Dziś w nocy nad Polską zestrzelono ruskie drony. Tak gwoli informacji. Problemy są dwa - jednym jest gospodarka, która w dobie globalizacji to system naczyń połączonych i nie da się wyjąć z tego systemu Rosji, aby mieć realny ekonomiczny nacisk. Drugim to fakt, że tylko niektóre państwa mają broń atomową. Ja uważam, że każdy kraj powinien mieć prawo do posiadania takiej, jeśli nierealny jest scenariusz ogólnoświatowego rozbrojenia nuklearnego. -
@Annna2Szkoda mi trochę tej traszki. W ogóle nigdy nie lubiłam bajek (tych oświeceniowych, typowych o zwierzętach), bo większość wszystkich morałów zawsze w jakiś sposób kojarzyła mi się z brakiem empatii i taką bezwzględną społeczną instrukcją - dostosuj się, albo już po tobie! miłego dnia :) -
@_Marienka_Nie wiemy, ile to jest - dwa tygodnie - z perspektywy motyla. Cieszmy się naturą taką, jaka została stworzona. Teraz kończy się lato i mogłoby się wydawać, że najbliższy czas będzie czasem obumierania, zapadania się w sobie, wygasania, a to nieprawda. Przemijalność rzeczy nie jest tak naprawdę ich końcem, to tylko jedna z miliardów zmian, które zachodzą i wciąż będą zachodzić, i nie trzeba się tego lękać. miłego dnia :) -
Przez Wochen · Opublikowano
@Zorya Holmes mój utwór to zachęta by ozdobić kwiatem słowa @Zorya Holmes to wybór przeklinać czy wiecznym piórem pisać
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi