Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dotknij mnie, choć raz tak, jak puch dotykasz delikatnie zmysłowo usta me czerwienią rozkwitną pocałuj mnie, choć raz tak, jak dłonie łabędzie całujesz czule świeżo policzki moje różem się zaleją ..pokochaj
Thomas Deszcz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Hm... W sumie porównania są, tylko osobiście mnie jednak nie poraźił. Pozdrawiam.
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jeśli dotknięciem jest czar kochania - no cóż - cień człowieka muska okolicę i nie starcza mu odwagi na roztkliwianie się nad losem - może dziwacznie - ale to właśnie wyobraziłem sobie - taka drobna interpretacja serdeczne pozdrówko W_A_R
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 delikatnością szeroką interpretujesz słowa.. milczę zaskoczona pozdrawiam Emilka
Adam_Miks Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 sielanka ale dobra Adam Miks
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziękuję.. z ust Pana Adama niespotykany to ogromny komplement ;) pozdrawiam Emilka
Anna_Maria Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witaj:) delikatny i czuły pozwolisz, że wezmę do ulubionych serdecznie pozdrawiam anka
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziękuję bardzo.. ogromnie się cieszę, bo początek pobytu tutaj wcale nie napawał mnie optymizmem :)) pozdrawiam Emilka
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ładnie, choć bez powściągliwości. Pozdrawiam zza różowej chmury bzu. A.
Tadeusz_Hutkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Całkiem nieźle... Pozdrawiam Tadeusz
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 strasznie się cieszę, że mój wiersz takie zainteresowanie wzbudził i to takie pozytywne.. dziękuję ;) to ogromnie miłe pozdrawiam Emilka
Nowak Grzegorz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 takze sie dolacze do gratulacji..jesli mozna..wiersz naprawde dobry...czytajac go zarumienilem sie na twarzy:) pozdrawiam
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jejku.. jak ja się odwdzięczę za wszystkie Pana komentarze? :) jestem w siódmym niebie :)) a może nawet i dziewiątym :)) pozdrawiam Emilka
Rekomendowane odpowiedzi