Messalin_Nagietka Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 zszedł Boh na ziemię w dwa tysiące ósmym, gdzieś koło stycznia, śnieg jak pańska łaska, z rowu prze w pole, lecz nagle – do laska se mu zachciało, więc jak szarak sus i wplótł się w coś bardziej lub mniej jednoznaczne, jak balon tylko przedmuchany, może życia z tym cudem sobie nie ułożę i jął co było mu dane, niebacznie spod krzaka jaka nieboraka wstaje i zerka w Boha, może w to co robi, ta okolica chyba nie jest gajem więc trza interes do łap wziąć i obić i tak nam bajdę lać, gdy wywód słuszny jak Bohu w styczniu w dwa tysiące ósmym.
Lilianna Szymochnik Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zoned - Bohunowe zrywy Mi.ości a tam Bohu z kroku myk z interesem w te brzózki jak kozak za tatarem tak, że nie mógł wyrobić zakrętu więc wpadł w dół, na rozebraną babę, jeden krzyk i huk! - echo poniosło lasem; jak wpadł tak, nie chciał już wyjść! O Bohu, tylko jęki słychać było z nuty batuty uszu, tak grała muzyka, na skrzypkach cygana gajem, ptaki z trelu nawet zamilkły zdziwione dziobem wszystkie zwierzęta spłoszyli raczkujące w pobliżu; że zgubiły orientację z racicy i tropy z terenem, nagle wszystko zamilkło jak przyszło z hałasu natura wróciła porządek i harmonię zjednoczyła ciałem zaspokoiła swoją chuć i wyszła w słońca promieniu. Ave! J.L.S
allena Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo "wdechę" ;) a.
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -mistrzu!!!!!!!! moc ps. -a jakąś wrazę do wspólnego dzieła(patrz warsztat, strona druga, mój sonet do nieskończonosci....)
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -cudzik!! smi
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 siur! ;) pzdr. b ps. "boski" ;D
Jimmy_Jordan Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 toć wiedziałem, że nie dasz o sobie zapomnieć, brawo. pozdrawiam Jimmy
HAYQ Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 A mówta se co chceta, Lilianna prym wciąż wiedzie!Ptaki z trelu nawet zamilkły zdziwione dziobem, zgubiły orientację z racicy i tropy z terenem,nie wyrobi (nikt) zakrętu - w żadnym z Nią zonedzie. ;(
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -to są arcydzieła zonedowe,nie do pobicia!!! -tego nikt nie sięga,mistrz. moc
Messalin_Nagietka Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. składam bezlenny hołd MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo "wdechę" ;) a. bardzo - eche, dzięki MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -mistrzu!!!!!!!! moc ps. -a jakąś wrazę do wspólnego dzieła(patrz warsztat, strona druga, mój sonet do nieskończonosci....) dzięki Wam mistrzowie zonedowi zawsze ktoś lepiej się wygłowi MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. składałem już hołd MN
Rekomendowane odpowiedzi