Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 w białym pokoju do którego nie chcą boją się rok dzień sekunda wylewam się spływam palcami rysikiem perspektywą i światłocieniem wchodzą mielę kikutem oderżniętego języka
Thomas Deszcz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przede wszystkim chylę czoła za tytuł. Genialny. Co do ogółu też. Chociaż jak rozumiem utwór ten opowiada o jakieś części tej choroby, zjawiska; tej zewnętrznej, której my jesteśmy świadkami. Hm... Pozdrawiam.
Łucja Barska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 całośc psuje mi ten fragment: "w pokoju białym do którego nie chcą lub boją się" wiem że to zamierzone , czuje się że w jakiś sposób jest, ale jednak trochę drażni brak tego słowa "wejść". poza tym szyk przestawny - "w pokoju białym" nie wiem czy pasuje do konwencji wiersza. dalsza część wiersza podoba mi się, nawet bardzo . tylko coś z tym początkiem trzeba by zrobić. pozdrawiam
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, tak - zgadzam się - faktycznie teraz jest lepiej (zmieniłem) Dziękuję bardzo za komentarz
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, niezwykle miło słyszec taką opinię - pozdrawiam i życzę miłej nocy
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kompletnie mi się nie podoba, nie lubię tego typu utworów, choć tytuł faktycznie świetny
Łucja Barska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ja jeszcze raz wracam do tego wiersza. dopiero teraz do mnie dotarło, z perspektywy tych paru minut , że jest świetny . dawno czegoś równie dobrego nie czytałam ( oczywiście z poezji debiutanckiej :) pozdrawiam
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za poświęcony czas - nie trafiłem w gusta, trudno - może następnym razem pozdrawiam
Nowak Grzegorz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie bede sie wylewal- wiersz...bdb splywam i pozdrawiam [sub]Tekst był edytowany przez Nowak Grzegorz dnia 17-05-2004 23:08.[/sub]
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to wielki komplement - jestem zaszczycony... dziękuję
Marek Wieczorny Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Panie Michale! Bardzo ciekawy.Tytuł również. Serdecznie pozdrawiam Marek Wieczorny
Roman Bezet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witaj Michale, Tak. pzdr. bezet
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pięknie dziękuję Kometo, miło mi słyszeć Twoją opinie pozdrawiam
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję bardzo, cieszę się, że zechciał Pan zajrzeć do mojego wiersza pozdrawiam serdecznie
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pięknie dziękuję - niezwykle się cieszę pozdrawiam
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło, że zechciał Pan skomentować - wiele czasu nad wierszem spędziłem (także nad tytułem), Pańskie słowa są za to nagrodą
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bogdanie, Twój komentarz jest zwięzły i rzeczowy - cieszy mnie jednak wielce, gdyż wiem, że jesteś wymagającym czytelnikiem... chyba, że po prostu nie miałeś czasu wypisywać wad tego utworu: ) pozdrawiam serdecznie
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Po raz kolejny podchodzę ... "do którego/ nie chcą / lub się boją" Ostatnie słowa kikutem. Zabolało. A.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuję Joanno... boli prawda?
Rekomendowane odpowiedzi