marta_sawicka Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Moja zagadka ma sześć literek O na jest jak jesienny wiaterek Na strunach słońca cicho gra Imię ukryte w wierszu ma Każdy je znajdzie to łatwa sztuka Ach spójrz uważnie i poszukaj
Henryk_Jakowiec Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Z pierwszych liter mi wynika, że to imię to MONIKA pozdrawiam HJ
Mr.Suicide Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 rzeczywiście. ale ja ślepy jestem ;) czyli mamy akrostych. tak czy inaczej dalej mnie to nie przekonuje. nadal uważam, że ta rymowanka jest zbyt banalna. pozdrawiam. p.s masz chyba literówkę w tytule.
Rachel_Grass Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 wierszyk do podręcznika pierwszej klasy podstawowej, ale, jak zostałam niedawno pouczona "najtrudniej jest pisać dla dzieci". proszę oprawić to w jakieś ładne poetyckie słowa, a nie tak banałem jeździć :)
Veronique Sijka Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 cóż niezaleznie od ukrytej treści- przekaz banalny mnie nie ujął serdeczności v.
Don_Kebabbo Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgadzam się z powyższymi, ale czytając się uśmiechnąłem. Pozdrawiam.O, lecz co z nią robi w tym wiersza kobiercu Na końcu ów chłopiec, który ma lód w sercu? ;)
Rekomendowane odpowiedzi