Sebastian_Pietrzak Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Strzeż się spełnionych życzeń w godzinę śmierci innych amen najciemniejsze sekrety ślizgają się na szybie tuż po oczyszczeniu haftu niewiedzy Alicja chciała kiedyś zatrzymać krwotok w połowie drogi zaczęła się zastanawiać czy to właściwe co robi tak długo żyłem w schowku że tylko umiem się otwierać przy zamkniętych oczach wciąż widzę kształty ust przenikające materiał szepczą że nie wiem o co proszę tymczasem młodzi kochankowie chłodzą stopy marzenia nadzieje szydełkowane palą teraz ich ścieżki papilarne twoje uda cholernie delikatne i niepokalane tak pięknie wyłożone na świeżo umytej podłodze
Rafał_Leniar Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Hm. Mieszane uczucia. Niezbyt pasują mi np. "hafty niewiedzy", a zarazem odczuwam, że tekst coś w sobie ma. Np. pierwsze dwie strofy mi się podobają. Muszę tu jeszcze wrócić. Póki co - zostawiam ślad, że byłem, zajrzałem. Pozdrawiam.
Aneta Paradysz Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wyłuskałam sobie te dwa fragmenty /na plus/, chociaż pierwszy zmodyfikowałabym nieco /wersja na szybko/:tak długo żyłem w schowku dlatego przy zamkniętych oczach umiem otwierać się jedynie pozdrawiam Aneta
Andzrzej Jesz Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Dwie pierwsze strofy i motyw schowku, otwierania się (bez modyfikacji) - duży plus. Końcówkajuż nie dla mnie.
Rekomendowane odpowiedzi