Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Rozpocząłem przygotowania do POP III 2008. Perła zarezerwowana. Wójt Gminy wchodzi do organizacji. Polskie Radio Wrocław też. Proszę o pomysły programowe. Moderatora uprzejmie proszę o priorytet dla tego wątku.
Agnes Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 przede wszystkim bądź tam z nami, niech tym razem zdrowie Ci dopisze Stefanie, a program sam się ułoży :) choć widzę, że tym razem będzie bardziej oficjalnie (jakieś wyższe instytucje). czy wstępny termin jest już znany? pozdr. a
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cześć Agnes, zdrowie będzie, a termin-myślę o sierpniu.
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...i trzymam Cię za język, Gwiazdeczko ;P
Jimmy_Jordan Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 no to jak radio to może chytrze wpchnę chłopaków... ;p pozdrawiam Jimmy
Messalin_Nagietka Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i razem zagramy? MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 jeśli wszystko dobrze pójdzie to usilam si prosić o zarezerwowanie jednego wieczorku śpiewnego, no nie koniecznie ja muszę, ale ktoś jeszcze - z chęcią użyczę gitary i strun MN
Jimmy_Jordan Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no ba ;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja osobiście zagram z Tobą "Gdybym miał gitarę...". Obecnie stawiam pierwsze kroki. Mam gitarę hiszpańską, co za dźwięk! Dziewczyny będą sikać.
dz_re Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zorganizowanie POP-u III w sierpniu bardzo mi odpowiada, zaplanowałem na ten miesiąc urlop. Od kiedy będą przyjmowane zgłoszenia? Pozdrawiam Cię, Stefanie, i życzę zdrówka.
Dorma Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 a jednak.. :) Ja bym z checia przyjechała, ale nie wiem czy pozwoli mi na to sytuacja finansowa
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Jaka tam finansowa, wszyscy wiemy, że chodzi o obstawę ;P pzdr. b
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przyjedż sama, wykarmimy.
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoje już przyjęte.
Dorma Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie rozumiem o co chodzi :) Chodzi głownie o mnie nie o Piotra, bo to ja teraz nie mam pracy :( A obstawa zawsze by się znalazła. Od czego mam Was?
Dorma Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoje już przyjęte. Sama to nie miałabym nawet na bilet a co dopiero na noclegi i jedzenie :) no i piwo oczywiście :)
zak stanisława Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoje już przyjęte. Sama to nie miałabym nawet na bilet a co dopiero na noclegi i jedzenie :) no i piwo oczywiście :) DOrmo, autostopem aby na przód
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 No i to je ono!
Agnes Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dormo, myślę, że do sierpnia, sytuacja finansowa może/a nawet na pewno ulegnie poprawie, więc jeszcze się dopiszesz do listy :) trudno przecież planować taki wyjazd na pół roku do przodu :) a ja chętnię będę Twoją obstawą :) pozdr. a
Agnes Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bezecie! :)
Rekomendowane odpowiedzi