Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 tygodnie bez wiersza pisać nie napiszę próbuję nie szkodzi na zdrowie niech mu ziemia lekką zasrany czy pani też uważa: nie –happy –endy? pasuje w takim tygodniu?
adolf Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Bardzo dobre... mnie się tam podoba! tema mi pasuje... dla mnie + pozdrawaim ;-) ps. Będę się musiął zapytac przełożoncyh czy tu też moznadac kosz, ja tu nowy jestem w zastepstwie, rozumie pan? ;-)))))))))))))))))
zak stanisława Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Jimmy, od wczoraj myslę podobnie i jakoś nudno sie zrobiło na forum... serdecznie,
Pan poeta 2 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oby nie nastąpił marazm powydawniczy, życzę...
Marlett Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Jimmy! Rozterki poety. hehe! nie tylko Twój peel tak ma. PozdrawiaM.
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 -Jimmy, a może jakaś prostopadłość jest wskazana na niemoc twórczą peela??? Krótko mówiąc, idź w miasto!!!!!!! hej
Mr.Suicide Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 biedny peel. mam nadzieję, że uda mu się w końcu przełamać. może nawet w tym tygodniu /?/, mimo, iż sam nadziei nie jest w stanie dostrzec. tak czy inaczej życzę powodzenia podmiotowi lirycznemu. nie do końca przekonuje mnie treść. utworu o pisaniu wiersza, to z reguły katastrofa; o niepisaniu - w Twoim przypadku nawet może być, ale nie jest to nic szczególnego. przemyślałbym jeszcze ten fragment :czy pani też uważa: nie –happy –endy? pasuje w takim tygodniu? tyle przemyśleń i uwag. pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Podzielam zdanie Andrzeja Ludwiczaka, czasem spacerek pomaga, a i tematów może przy okazji parę się znaleźć. :) Pozdrawiam.
Jimmy_Jordan Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za + ps w zastęstwie? pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przyjdą lepsze dni ;) pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oby nie nastąpił marazm powydawniczy, życzę... nie ma się co martwić ;p dzięki i pozdrwiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ważne że krótko ;) dzięki za zagląd pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hej hej zdaję się że tak ;) pozdrawiam i dzięki za radę skorzystam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozwolę sobie dorzucić pytanko do tych przemyśleń: skoro peela opuszcza umiejętność składania wierszy jaki może być niehappyend? (zakładając przy tym że nie będzie się ciął z tego powodu...) czy uważa pani niehappyendy? czy pójdzie pani na kawkę z byłym poetą (pseudopoetą?)? skupiłem się raczej problemie typu: wróci ta wena? nie wróci? no to tyle dzięki za dociekliwość, mam nadzieję, że nie gniewasz się, że te banały na tacy podałem/? pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o! Jeśli mówi to również doświadczony kolega, to spadam na ulicę dzięki i pozdrawiam Jimmy
Mr.Suicide Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozwolę sobie dorzucić pytanko do tych przemyśleń: skoro peela opuszcza umiejętność składania wierszy jaki może być niehappyend? (zakładając przy tym że nie będzie się ciął z tego powodu...) czy uważa pani niehappyendy? czy pójdzie pani na kawkę z byłym poetą (pseudopoetą?)? skupiłem się raczej problemie typu: wróci ta wena? nie wróci? no to tyle dzięki za dociekliwość, mam nadzieję, że nie gniewasz się, że te banały na tacy podałem/? pozdrawiam Jimmy nie gniewam się. rozumiem, że peel narzekając na tymczasowy na brak pomysłów na kolejne utwory nie może raczej liczyć na happy end. nie chodziło mi o treść, bo do tej nie mam zastrzeżeń, a o strukturę frazy. można uczynić ją bardziej czytelną, wyraźną. zresztą nie brzmi ona do końca po polsku /nie mam tu na myśli zapożyczenia z angielskiego, jeno budowę, składnię/. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi