Michał_Bębenek Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 były takie czasy kiedy nie rozumiałem zbyt wiele potem przyszły inne czasy nie rozumiałem za wiele przyszły jeszcze inne i niewiele rozumiałem teraz jest czas kiedy niewiele rozumiem to można nazwać tajemnicą ale to się wymyka równie dobrze szczęściem ale ono jest zbyt łagodne na bezwłosej piersi można oprzeć pięść tylko pod warunkiem że pięść się otworzy aż nadejdzie taka cisza która mnie uwolni zrozumiałem to dając jej swoje klucze tylko dlatego że jej nie kochałem i chciałem z daleka bo dzisiaj jest spełnienie i w śniegu trzy otwory i siedem ran z których tylko jedna jest moja zrozumiałem patrząc w ranę która się otworzy tak właśnie widzę bo oczy nie widzą nie umieją do ciebie powiedziałem lustro: ubóstwiaj mnie
HAYQ Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 a nie powinno być: do ciebie powiedziałem: lustro ubóstwiaj mnie Pozdrawiam
Taumantis Regna Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale ja jestem jednak za ;]
M._Krzywak Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 1 strofa mówi wiele o podmiocie. Wystarczy się z nim po prostu zgodzić. Szkoda tylko, że dalej się wypowiada.
Michał_Bębenek Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 aleś ty błyskotliwy chłopie, po prostu mistrz ciętej riposty
HAYQ Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;p rozumiem, że to tak z przekory było ;))
Rekomendowane odpowiedzi