Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sam wiesz jak to z moją prozą... pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łaczej tak ;p pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to teraz po angielsku: thank you ;) pozdrawiam Jimmy
Rafał_Leniar Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Gratuluję. I jeszcze powiem, że zazdroszczę troszku :D Przede wszystkim zdolności i weny. Pozdrawiam Jimmy
jasna Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Jimmy Jordanie :-)), pozwól, że Cię wyściskam, tzn. dłoń Ci uścisnę. Winszuję tomiku, a życzę tomów :-)). Przyjmij ode mnie szczere gratulacje i serdeczności. jasna ((:D)) P.S. Jakoś zawsze się czuję Twoją dobrą znajomą więc kłaniaj się też nisko Dziadkowi, który tej zimy na pewno odpoczywa w objęciach babci, bo dom odśnieżony w ubiegłym roku :-))
Jimmy_Jordan Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki wielkie, myślę, że okazji do pogawędek jeszcze załapiemy pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam, witam, muszę powiedzieć, że ja również czuję się Twoim dobrym znajomym. Cieszę się, że zajrzałaś, te haikowe pogawędki mnie jakoś pozytywnie nastrajały (chyba do tego wrócę) Prześlij adres na priva to Ci wyślę, jak będę wysyłał resztę ;) dzięki i pozdrawiam Jimmy ps widzimy się w hq
Jimmy_Jordan Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, dzięki pozdrawiam Jimmy
asher Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Ty, ale zobacz co pozya może. Jaki tumult, jaki raban, jakie poruszenie. Dzięki. Wiesz za co :)
Orston Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Jimmy Jo :) Gratulacje! Pozdrówka O.
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odkrywco!!! (tylko a o czym ta mowa? ;D))
Jimmy_Jordan Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kolejny towarzysz z HQ! Witam i dziękuję serdecznie pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odkrywco!!! (tylko a o czym ta mowa? ;D)) Proza też może może ;p czytam Szorty, ładnie wyglądają na półce obok Jurkowej Reuterowej "Zdrady". Taaa, proza to dopiero może, wiersze to zabawka dziecinna. pozdrawiam Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi