Marek Wieczorny Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Widzę ciebie w oddali ćwierć-groteski ćwierć-dramatu Wycieram z obrazu Namalowanego iluzją Rozgrzewam wyobraźnią słowa Pół-żalu pół-współczucia Oddaję kiedy grzeszę Myślami wybiegam przed twój cień Całą radością i całością siebie Przenikam tobą jesteś ze mną Znowu widzę istnienie Bawię się własną wyobraźnią Powiedz gdzie jesteś [sub]Tekst był edytowany przez Marek Wieczorny dnia 17-05-2004 19:43.[/sub]
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Powiem krótko - podoba mi sie. Pozdrawiam
Marek Wieczorny Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pani Jano! Dziękuję i serdecznie pozdrawiam Marek Wieczorny
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Gdyby było wiadomo, gdzie jest, nie byłoby potrzeby "rozgrzewania wyobraźnią słów". Balansowanie na strunach myśli, to ciekawa sprawa. Uwaga: w dwu strofach powtarza się "ciebie", może by to zmienić jakoś? Pozdrawiam. A.
Roman Bezet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam Panie Marku, wspaniale Pan to napisał - "całością siebie / Przenikam tobą". Bardzo mi się podoba cały wiersz. pzdr. bezet
Marek Wieczorny Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pani Joanno i Panie Romanie! Bardzo dziękuję za tak miłe komentarze. Zmieniłem jedno "ciebie" na "twój cień". Serdecznie pozdrawiam Marek Wieczorny
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo dobrze. Pozdrawiam. A.
Marek Wieczorny Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pani Joanno! Dziękuję za ocenę. Serdecznie pozdrawiam Marek Wieczorny
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam Marek! nie wiem do kogo skierowales pytanie i obawiam sie ze ona tez nie wie ze pytasz, a ty rowniez nie wiesz do konca ! moze nie tak z oddali ,ale przyjrzec sie z bliska.... ladny wiersz (: pozdr, M+A
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 naprawdę to ładne, to stopniowanie bardzo ciekawie wyszło... czyta sie z przyjemnością - czuje się emocję...
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mnie także podoba się Pański wiersz - zdecydowanie + pozdrawiam serdecznie
Marek Wieczorny Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pani Mario! Dziękuję za miłe słowa.Czasami lepiej oglądać z oddali, by samemu nie być oglądanym z bliska. Panie Klaudiuszu! Jest Pan zbyt łaskawy w swojej ocenie. Alo to miłe! Panie Michale! Ten "+" mnie onieśmiela. Dziękuję. Przesyłam Państwu serdeczne pozdrowienia Marek Wieczorny
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "Czasami lepiej oglądać z oddali, by samemu nie być oglądanym z bliska." Marku , a co masz do ukrycia? czy znaczy to ze siebie nie akceptujesz? przeciez wszyscy jestesmy niedoskonali i jesli my sami siebie nie akceptujemy to coz wymagac od innych ! pozdr, M+A
Sonnengott Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 rzeczywiście to stopniowanie fenomenalnie dodaje utworowi ekspresji Pozdrawiam
Marek Wieczorny Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pani Mario! Prawdziwa cnota krytyk się nie boi (nawet z bliska) - widocznie nie jestem cnotliwy. Dziekuję za słowa otuchy. Panie Sonnengott! Bardzo dziękuję za miły komentarz. Serdecznie Państwa pozdrawiam Marek Wieczorny
Rekomendowane odpowiedzi