zak stanisława Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 po drugiej stronie lustra została twojego życia cząstka w sercu- pustka z palca spadła obrączka po tej stronie lustra bicie rozgoryczonego serca w gonitwie zajęć szuka wśród tłumu swojego miejsca po drugiej stronie lustra nie drgają emocji membrany minął czas miłości przyszłość goi rany po tej stronie rozkołysane myśli dwie sukieneczki w cieniu sfinksa - przeszłość czasem się przyśni uciekasz od urojeń różnych zajęć się imasz gdyż sam ze swoja tęsknotą nie możesz wytrzymać za tobą nadzieje płonne czarną plamą barwi odbicie zdarzeń zatarte ślady przysięgi dozgonnej czy to koniec marzeń
Marlett Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Stanko! Zesmutnił mnie wiersz. Może lepiej nie zaglądać w lustro. Żle jeśli marzenia się kończą - ale czy jest na to rada? Radści.
zak stanisława Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 jak mówisz, nie zaglądać na drugą stronę lustra...;) cmok
Judyt Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 widziałam membrany grają delikatnie pozdrawiam ciepło
IN Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 może już czas przejrzeć się w nowym lustrze? ;) :)))
zak stanisława Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. OJczas, kobieto czas!!!!!!;))) cmook
IN Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. OJczas, kobieto czas!!!!!!;))) cmook a przedtem radzę wytłuc stare - do imentu ;) cmoooooook!
zak stanisława Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Inuś, to nie moje lustra... nie moje życie chociaż.... jakby coś przypominało.... a ty powiedz cosik na temat warsztatu...co wyrzucić, co zmienić... cmokeS
IN Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tępię u siebie skłonność do rymarstwa ;) ale jak mi coś wpadnie do łepetyny, to nie omieszkam wlepić :)))
teresa943 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 ot tak jakoś zadumka chwyciła pomyślałam że może by warto wreszcie ramy dopasowywać do życia a nie odwrotnie stare lustra wyrzucać byłam i pozdrawiam:)
zak stanisława Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. serdecznie dziękuję za dobre rady cmok
Rekomendowane odpowiedzi