IN Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 dedykowany a nazajutrz wstał dzień nieoczekiwanie - obok z togą przewieszoną na ramieniu przeszedłeś znów nie zdążyłam poruszyć dłonią zatrzymać więc biegnę wbijając myśli szpilkami w bruk
zak stanisława Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 powiedziałabym cudowne, ale o wierszach tak się nie mówi.... cudowne! cmok
IN Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znów fragment wyjęty z kontekstu ale może kiedyś ułoży się w całość :)
Marlett Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 INko! Wiersze dedykowane maja to do siebie, że nie należy w nich nic zmieniać. Biorę w całości jak jest +++. Trzecia i czwarta strofa szczególnie mnie zauroczyły. Radości.
Judyt Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 nie zdążyłam poruszyć dłonią zatrzymać to jest takie miło zatrzymujące a szpilki na bok tak się widziało pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znów fragment wyjęty z kontekstu ale może kiedyś ułoży się w całość :) ??? masz rację coś nie poszło...sie skasowało, ale jest najważniejsze.. cmook
IN Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znów fragment wyjęty z kontekstu ale może kiedyś ułoży się w całość :) ??? masz rację coś nie poszło...sie skasowało, ale jest najważniejsze.. cmook etam ;) to nie było do komentu tylko do mojej pisaniny, że cedzi mi się przez zęby (?) może się i wycedzi, kiedyś ;) cmok cmok - nie w kok :)))
IN Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Marlett :) zdaję sobie sprawę, że jest trochę enigmatycznie przez tę togę a także przez tytuł (koniec świata szwoleżerów- to jednocześnie tytuł książki) no i nie zmienię, choćbym chciała ;) napisało się od początku do końca jednym cięgiem pozdrawiam, :)))
IN Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ha! z tymi szpilkami to racja - czasem się w nich noga powinie ;) hej Judyt, :)))
Rekomendowane odpowiedzi