HAYQ Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 na lewą stronę zakłada życie i śmierć tył na przód wierzą
Judyt Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 podoba się HAYQ tył na przód idą też ołpiec maiwardzop ;) chociaż to nie gra
ava mirabell Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przerażająco prawdziwe, nie wiem czemu zrobiło mi się głupio? koszmar samokrytycyzmu, czyt; pierwsze syndromy winy mnie ścignęły, cholera, dobre - dobranoc, idę spać. pzdr; srdcznie:) zw - sze :) a.m.
Mr.Suicide Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 miniatura na swój sposób ciekawa. podmiot liryczny /jak ja przynajmniej odbieram jego słowa/ mówi nam o tym, że świat paradoksalnie mimo wielu zasad, dzięki którym być może w ogóle by nie funkcjonował, oparty jest na kontraście, sprzeczności i deformacji /grotesce/. mnie się podoba :) pozdrawiam.
Rafał_Leniar Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hm, Niby "rz", ale i tak kojarzy się z figurą.
HAYQ Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to ci szatani? Twoja trzecia strofa brzmi, jak z "Egzorcysty" :) Też ładnie, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzień dobry. Zrobiłaś mi wielką niespodziankę, moim pierwszym zamierzeniem było, żeby brzmiało przerażająco. Jeśli wyszło, to się cieszę. Na wieżę i szachy wpadłem później. Chyba poszło trochę w cyniczną groteskę. Ale mam nadzieję, że dreszczyk pozostał. Dziękuję i pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 HAYQ, jestem pod wrażeniem skrótowości twoich myśli, może raczej celnej skótowości krytycyzmu, ironii . BRAWO!
HAYQ Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mówiłem Ci już, że lubię Twoje komentarze? :) Podoba mi się i tym razem - szczególnie użycie słowa "deformacja". Dzięki, piękna interpretacja. Pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to ci szatani? Twoja trzecia strofa brzmi, jak z "Egzorcysty" :) Też ładnie, pozdrawiam. nie oglądałam ;) szatani mieszają czasem dziękuję, pozdr. ciepło
HAYQ Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Stasiu, bardzo to miłe od Mistrzyni coś takiego usłyszeć :) Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hm, Niby "rz", ale i tak kojarzy się z figurą. ;) trafne spostrzeżenie, a pionki? Dzięki za wizytę, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi