Jimmy_Jordan Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Słodki rezonans bo jakże niesłodki Ubranie w słowa w słowa nie w portki Boleści serca nie dup i nie wagin Dwudziesta trzecia zbudzony zaspany Pachnący zwyczaj bo jakże bez nosa Wierszem zapisał jak doszedł jak został Miłość nazwana wprost łgać nie ma po co Dziewiąta z rana bard zapiął co rozpiął
Pan poeta 2 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. baaaaaaaaaa, tylko nie miłóśćci w tytule))): reszta ujdzie.
Pan poeta 2 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. baaaaaaaaaa, tylko nie miłóśćci w tytule))): reszta ujdzie.
Jimmy_Jordan Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 uważnego Czytelnika odsyłam do puenty
Rafał Różewicz Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 oprócz puenty reszta paradoks? heh
Jimmy_Jordan Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o dobrze, że jesteś, martwię się o stan intelektualny twojego poprzednika w tym poście, wydaje się: nie załapał ;p pozdrawiam Jimmy
Marlett Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Jimmy! Prawdziwy artysta musi mieć prawdziwy instrument;)) no bo jak komponować? hehe! uśmiechu.
Jimmy_Jordan Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oui madame ;P pozdrawiam Jimmy
Pan poeta 2 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czylicały wiersz zły>?
HAYQ Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 w każdym calu świetnie (znów nie skumał clou? nos i tak swój wetknie) - wiersz do P nie tu ;) Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 czylicały, czytam i czytam i nie wiem...czylicały zapioł? cyli odpioł? alem się uśmiała.... aż kompa saśliniłam;)))) pozdrawia ciepłoES
Jimmy_Jordan Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. do P? pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozpiął zapiął... zapiął ;p czylicały pozdrawiam Jimmy
HAYQ Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak chcesz to i do Z :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak chcesz to i do Z :) nie nie zczaiłem po prostu. ;p ale podjąłem jakiś czas temu decyzję, że piszę tylko w warsztacie, jeszcze usunę tylko tę całą moją tandetę i jestem wolny pozdrawiam Jimmy
IN Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zauroczył mnie w całości, chycił za łydki i trzyma ;) (od razu widać, że kołowała nad Tobą muza) hej, :)))
Rekomendowane odpowiedzi