zak stanisława Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 wielka rzeka poziom spada z hukiem w mgłę- Jemall obrastaliśmy w miłość z deszczowych drzew potoki zmieniały się w chwile nurtem zrównanym z ziemią myśli płynęły wstydliwe świt na nowo pozwala przeżywać pamięć miejsc gorących i grzesznych wspomnienie zostało mi przywoływać kwitnące w oazie mgieł wiecznych pitupituptataj
HAYQ Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 jałć, ładnie, szczególnie pierwsza. Bez zarzutu - płynie się nie czyta W drugiej trochę gubię rytm. I niepamięć i pamięć, z czegoś bym zrezygnował lub zmienił. Popsułem Ci drugą Stasiu Pozdrawiamobrastaliśmy w miłość z deszczowych drzew w potoki zmieniały się w chwile nurtem zrównanym z ziemią myśli płynęły wstydliwe wspomnienie miejsc gorących i grzesznych zostało mi przywoływać w pamięci tkwi papilarnych liniach świt dał je znowu przeżywać
zak stanisława Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 HayQ, fajnie ze zajrzałeś w moją niemoc a że coś tzreba wiec wkleiłam wiesz? w drugiej chyba lepiej będzie wspomnienie miejsc gorących i grzesznych zostało mi przywoływaćpamięć tkwi w papilarnych liniach ---nie uważasz? świt dał je znowu przeżywać serdecznie cmok
Rafał Różewicz Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 w co 10wierszu widzę te linie papilarne..nie da rady tego zmienić?:)
zak stanisława Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 wszystko sieda, tylko czy warto? serdecznie
Marlett Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Stanko! Nic nie szkodzi ,że mgła przesłania pamięć. Prawdziwe uczucie niezmienne jak linie papilarne. triti titi taj:))) Serdeczności.
zak stanisława Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 pitupitu stąd daleko do świtu, hehehe cmok Marlett,
Jimmy_Jordan Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 hehehee, no bardzo na tak, szczególnie ta onomatopeja udająca jakąś wyższą figlarność pozdrawiam Jimmy
HAYQ Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, tak, jasne, że tak o ile w pamięci już nic nie zostało (a myślę, że jeszcze gdzieś w zakamarkach coś się jednak jarzy) W wierszu nie ma znaków interpunkcyjnych, więc nie postawiłem przecinka po "tkwi". Nie znalazłem w pamięci (nomen omen) żadnego synoimu do słowa pamięć. Mógłby być "zakamarek", ale to już o jedną sylabę za dużo i rytm się telepie. Stasiu zrób jak uważasz. Wiem, że wiesz najlepiej. Pozdrawiam.
IN Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mi.ość za sprawą BZdeta ma dla mnie smak Zoneda zreformowałam więc gusta onej -ości zamknąwszy usta ;) :))) ;)
zak stanisława Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mi.ość za sprawą BZdeta ma dla mnie smak Zoneda zreformowałam więc gusta onej -ości zamknąwszy usta ;) :))) {pitupitu coś do zgrzytu!;))))papapacmok ;)
zak stanisława Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Adelko "kotku" wiadomo co jest po środku. JImmy, figlarność ? odlotka;))) cmok
Judyt Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 ładne pitupituu :) pozdr. ciepło
IN Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mi.ość za sprawą BZdeta ma dla mnie smak Zoneda zreformowałam więc gusta onej -ości zamknąwszy usta ;) :))) {pitupitu coś do zgrzytu!;))))papapacmok ;) huuśtają mi się nastroje to czegoś chcę to znów nie może rdza przeżera mi zwoje? oj blondINko cuś z tobą źle... :( ;)
zak stanisława Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 huuśtają mi się nastroje to czegoś chcę to znów nie może rdza przeżera mi zwoje? oj blondINko cuś z tobą źle... :( ;) gdy nas-troje ci huujstają pal je licho wie czy ci rdza nie zeżre tego co tak skrycie dzierżysz niech się inni zamartwiają ty sieśmiej z błondi miss cmoook a ććććććććóś tam znowu siexdzieje? ściskam serdecznie, niech ci serdecznieje cmok
Rekomendowane odpowiedzi