Rafał_Leniar Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 krople mgły i deszczu i łez mi twarz Twą przysłaniają, i czekam i czekam i moknę jak zając i nie mam już siły tak tkwić w mym uczuciu i czekam i czekam i dłubię se w bucie... gdy serca karuzele w ruch tknę najszybszy wkiedy się mrok duszy zejdzie we mnie, gdy noc najczarniejsza blaskiem w oczach świeci - będziemy, będziemy, będziemy mieć dzieci! o słodka, kochana, umieram z miłości do Ciebie, rzecz jasna! Do Ciebie mi ości podrzucił rybaczek w uśmiechu najszczerszym... Anioł, anioł, anioł, anioł, ANIOŁ JESTEŚ! I kocham Cie za to całą swą membraną Ale i tak bardziej kocham pisać wiersze!!
HAYQ Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 chłe, chłe... podoba mi siei nie mam już siły tak tkwić w mym uczuciu i czekam i moknę i chce mi się... siusiu ;) Pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Rafał ! Wyśpiewać taki zoned dłubiąc se w bucie - to jest cóś niezwykłego. Romantycznie :)) Uśmiechu.
Rafał_Leniar Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Heh, dzięki wam :] A tak coś mnie napadło, żeby napisać ZONED Pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rafał! wydaje się że to mi.ość Ciebie napadła;)) Dawaj do Zeta. hej!
Rafał_Leniar Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Jeszcze nie mogiem :] Poczekać muszem Ale jak będę mógł to wstawię
Rekomendowane odpowiedzi