zak stanisława Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 znam takie miejsce wśród krzaków skryte na końcu świata mały otworek tu bicie serca możesz usłyszeć kiedy mi.ości odetkasz korek roztańczy się wtedy płomieni żar buchnie melodią troszeczkę ckliwą księżyc za oknem spotęguje czar szczęście popłynie ciepłą oliwą oczy im zaszklą się i zajdą mgłą za deszczem za progiem zostanie dziś gdy oni wyczerpią wylewność swą w dłoń chwyci skonaną mi.osną kiść pełna nadziei jutrem brzemienna utworzy nowej mi.ości liść
Marlett Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Stanko! Oh! Jestem pod wrażeniem. Kiście i liście tworzą prawdziwy wianek mi.ości Ciekawa metaforyka, a szczególnie; ot-forek i korek. Z mi.ością pozdrawiaM.
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Krzaki mi się fajnie kojarzą.
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sławo, tu ucznie czytajom!!! A niech tam - jednak nadzieja zwyciężą! ;)
Judyt Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 ciekawie się ułożyły ostatnie wyrazy z ostatnich linijek wszystkich wersów eh ości pozdr. ciepło
zak stanisława Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 hehe, Bogdanie, dzieci wiedzom więcej niż my...no może o więdnięciu nieco mniej, hehehe Stef, krzaki, krzaczki i tu i ówdzie;)porastajom Marlett, mi.o że tak mówisz mi.ośnie;)) Judyt, nie zgorszonaś? cmok noworoczne ukłony ku radości mi.(g)ości moich co po świętach odpłynęłi....
Ewa_Kos Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 No wiesz ja to już czytałam chyba (albo podobne) kiedyś napisałaś - fajne konanie uwiądem w rzeczy samej:)) HA! Pozdrawiamy z gniazda Mykosy!!!:)))
zak stanisława Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. JES Ewuś czytałaś..(cholero, ale masz PAMIĘĆ), nic sie nie da ukryć, hehehe) to po przeróbkach, bo jakoś brak mi talenta.... cmokamykosy!!!!w obanosy!MYżakiobacwaj
kaja-maja28 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 bardzo mi się podoba i wiem ,że jest takie mejsce, ale tam czyste serce dopłynie:) Pozdrawiam milutko
zak stanisława Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 kaju-maju dzięki,pozdrawiam
adam sosna Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 a jest tak jak nie jest ale gdzie? :):):) ps miało być uroczyście - jest o.ściście
zak stanisława Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 ... znam takie miejsce dobrze ukryte na końcu mam-by łot-forek tu bicie serca możesz usłyszeć mi.ością odetkaj korek roztańczy się płomieni żar melodią jakby tęskliwą niech księżyc spotęguje czar gdy szczęście spłynie oliwą oczy zaszklą i zajdą mgłą oni wyczerpią wylewność swą za deszczu progiem już 'dziś' w dłonie swe weź przywiędły kiść jutrem brzemienna nadzieją pełna otwórz nowej miłości liść Sosen, dzięki, miało być ckliwie,;))) wyjszło gniotliwie? pozdrówki
adam sosna Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 zbawnie ::::::::::::::::::::::)))
HAYQ Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 oj, bez przesady, wcale nie najgorży ten wierż jest. W tych kiściach i liściach (ości nie wspomnę) całkiem soczyście mi się zrobiło i czytało też fajnie. Ładnie jest Stasiu, trochę późno dojrzałem (o wierszu mowa) i nie było mnie trochę, dlatego dopiero teraz zaglądam. Dlatego trochę spóźnione, ale najszczersze życzenia noworoczne Ci przesyłam i Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi