Gość Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 i udanej zabawy sylwestrowej! :) Pozdrawiam. a.
M_arianne Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 dziękuję i wzajemnie: Oby szczęście kwitło wszystkim wokół w 2008 Nowym Roku.
Mr.Suicide Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 nawzajem. a żebyście się wszyscy równo schlali, najlepiej do upadłego ;) pozdrawiam.
Pancolek Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeja, jakie piękne życzenia. Aż się łezka kręci. Oby się spełniło dzisiaj! ;)) Dzięki Panie angello i nawzajem :)
Marlett Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Angello! Jeszcze Szczęśliwszego Nowego Roku!!!! www.sylwester.seoplus.eu/?name=Marlett
Don_Kebabbo Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Dziękuję i dołączam się do życzeń. Zdrówko! :)))))
Pan poeta 2 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 a ja proponuję wiersz, po nowym roku, wiersz - na the best zabawę, tzn, szalony wiersz o nocy sylwestrowej, i zapisanie go tutaj, co wy na to? angello?
zak stanisława Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 dołaczam się, zdrowia nade wszystko, resztę dopiszcie. Ja stawiam!
Marlett Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha! Ja dostawiaM. www.sylwester.seoplus.eu/?name=Marlett
Rafał_Leniar Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 A mnie ktoś przesłał miłe życzenia i przesyłam dalej (bo mi się podobają):Ile wpadek miał Kaczyński Ile dziewczyn miał Łyżwiński Ile Giertych miał idei Ile w Tusku jest nadziei Ile Lepper miał wyskoków Tyle szczęścia w nowym roku! Do siego.
ksiazkowy mol Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Do Siego 2008roku!!! Jola :)
Joanna_Soroka Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ode mnie także wszystkiego dobrego i wesołej zabawy. Do Siego Roku!
Pan poeta 2 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 życzę zdrowia, dużo wódki w głowie zaś kocyk ciepluktki a to że jestem teraz pijany nie napiszę wiersza, zasypię zasłony..,
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 A ja życzę Weny zamaszystej t.j. zaje....
Rafał_Leniar Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. Bardzo mi się to przyda.
ava mirabell Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. Bardzo mi się to przyda. i ja Wszystkim lepszego od czmychającego - hej! Do siego...! zw - sze :) a.v.m.
Pan poeta 2 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobrego!!!!! p.s mój najlepszy wiersz
Lilianna Szymochnik Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Szczęśliwego Nowego Roku!Angello Pozdrawiam.J.L.S
Pan poeta 2 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hahahahahahaha, znamy przyczynę, dlaczego angello oszczędził lilkę, brawo!
Rekomendowane odpowiedzi