giga darejko Opublikowano 25 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zabiłam Istotę... Ze Strachu, Z Braku Odwagi, Z Niedowiary, Z Lekkomyślności, Z Przekonania Że Nie Da Się Jej Zabić, Z Ufności Że Spłodzona Musi Dożyć Starości, Z Głupoty, Z Przeciągania Struny, Z Tysiąca Innych Powodów Zabiłam Istotę, Dla Której Bóg Stworzył Człowieka, Zabiłam Miłość...
giga darejko Opublikowano 26 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 nie śmieję się bez powodu nie płaczę bo inni to robią nie mówię by śwat zachwycić więc nie ma zaproszeń na rauty na bal nie głaszczę by być głaskaną nie klaszczę by mi klaskano nie kocham by mnie kochano więc nie ma zaproszeń na rauty na bal nie żyję z frazesem w zębach nie liżę wielkich po rękach nie łgam że bufon jest mędrcem więc nie ma zaproszeń na rauty na bal nie wdziewam papuzich ubranek nie liczę cudzych kochanek nie srebrnik w moim cenniku więc nie ma zaproszeń na rauty na bal nie łkam że kawa bez zgiełku nie szukam strachów i jęków nie godzę się by jakoś tam było więc nie ma zaproszeń na rauty na bal aż nadto jestem mała aż nadto niedoskonała aż nadto mnie w innych nie ma więc nie ma zaproszeń do piekła ni nieba
Nessa Isilra Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Niestety, jak dla mnie to nie za dobrze wyszło. Przegadana strasznie, za dużo powtórzeń, wyliczeń i innych takich. Poza tym temat oklepany, że ho ho (w sumie jak każdy:). Forma też razi. Ale przecież nigdy nie jest taki, żeby nie mogło być gorzej:) Zamysł jakiś jest wiec teraz pozostaje Ci czytać, ćwiczyć, oddychać, czytać i oddychać:) dygam:)) Nesska:)
Judyt Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 rzeczywistość lubi błądzić pozdrawiam ciepło
Pancolek Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Nie podoba mnie się, o nie. - PS: w komentarzu wierszyk lepszy. Pancuś
a._mrozinski Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Fakt, że przegadane, można by conajmniej połowę (albo więcej) wyciąć - efekt byłby lepszy. I nie wiem czy pisanie każdego słowa z dużej litery w tym wypadku miało jakiś głębszy sens, czy po prostu tak... arek
giga darejko Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Dzięki za komentarze, bardzo mi pomagają w pisaniu. Przepraszam, te dłużyzny to wynik mojego ogólnego charakteru, muszę zawsze powiedzieć jasno do końca o co mi chodzi, a w wierszach chyba nie o to idzie...Macie rację, nie są to najlepsze "twory". W "Zabiłam Istotę" wydawało mi się ,że powinnam wyraźnie powiedzieć o jaką istotę chodzi, a teraz sobie myślę, że faktycznie niepotrzebnie. Tamten drugi też jest faktycznie przegadany. No cóż, dobrze ,że mówicie prawdę co i jak, dzięki ;) (czytam Wasze wiersze, ale w związku z tym, że nie jestem jako takim ekspertem, nie komentuję więc, choc jest wiele takich które mi się bardzo podobają, pozdrawiam )
Rekomendowane odpowiedzi