agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 naga pięciolinioposiej dźwiękówpozdrowieniew amforzebieliczerniciszy fortepianunie mnie go dotykaćnie milczenie nucićdojrzewajwiolączeląust każda strunoliniaprzemilcza linii pięć
Leila Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wiersz mi się bardzo podoba szczególnie połączenie bieli i czerni, które widać niekoniecznie muszą tworzyć szarość. -----------"wiolączelą" to celowy zabieg czy ort?
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CELOWY:) pozdrawiam aga
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (agnieszka puczynska @ Jul 8 2003, 10:33 PM) naga pięciolinioposiej dźwiękówpozdrowieniew amforzebieliczerniciszy fortepianunie mnie go dotykaćnie milczenie nucićdojrzewajwiolączeląust każda strunoliniaprzemilcza linii pięć W szkole podstawowej byłem noga z muzyki. Zeszyt w pięciolinię był dla mnie bezsensownym ciężarem w drodze do szkoły, więc go zostawiałem w domu. Pod koniec roku pani od muzyki zbierała te zeszyty, by je sprawdzić. Nieco byłem zaskoczony jak oddała mi zeszyt, a na końcu widniała niebotyczna ocena - 5! Kazała mi zostać po lekcji. Byłem speszony bardzo. Podszedłem do niej a ona powiedziała mi słowa, których nie zapomnę: "Pięknie to zrobiłeś, zupełna cisza ma tez swoją muzykę i dzięki tobie dziś to zrozumiałam". Czasem jednak cisza jest spowodowana tym, że boimy sie cokolwiek mówić, by nas nie ubywało i z innych straszniejszych przyczyn. Chcę bardzo, Agnieszko, żeby Twoja muzyka była teraz czymś w rodzaju manifestu odrodzenia. Muzyka Słów niech niesie zapomnienie o ciszy, która tym sie różni od wspomnianej "zupełnej ciszy", że bardzo boli i nas chce zgładzić. Śpiewaj!Adam
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Śpiewaj, śpiewaj. A ja, jako człowiek z jakimś tam wykształceniem muzycznym bardzo chętnie posłucham Pozdr.
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hmmm, zastanawiam się, mam dwie interpretację,pierwsza to ta, o której ja myślę, że Ty myślałaś,a drugą odbieram osobiście...hmmm, zaciekawił mnie ten wiersz.
Leila Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dodam jeszcze że każdy wiersz mający cokolwiek wspólnego z muzyką odbieram bardzo bardzo bardzo pozytywnie - uczyłam się w szkole muzycznej i mam mnóstwo pięknych wpomnień... ach...
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 i ja po muzycznej:)ciekawam bardzo tych interpretacji:)ze śpiewaniem się wstrzymam:)Adam -,pozdrawiam:) aga
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (agnieszka puczynska @ Jul 8 2003, 11:34 PM) ciekawam bardzo tych interpretacji:) ach, to zbyt skomplikowane, moje palce nie są wstanie tego napisać, muszę znaleźć jakiś kompilator, który przetłumaczy moje myśli na język ludzki...niech te interpretacje pozostaną tajemnicą.i niech Cię gryzą przez następne dwa lata, hehe a co mi tam, w końcu mogę być czasem tajemniczy. P.S.Każdy coś o muzyce, więc ja też...Heh, ja jestem dj samozwańczy, muzyk znaczy się, samochwała.ja już 9 płytek z muzyką ( dwa amatorskie sety w tym) na użytek publiczny w pewnym miejscu, w którym szkolą się wojownicy skompilowałem, hehe I ja też nie śpiewam, no może czasami, ale tylko gdy ćwiczę pieśni i okrzyki bojowe
Leila Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hej to może założymy zespół czy coś?
e-m-e-m Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to ja zagram na bębenku podoba mi się Twój utwórpozdrawiam
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Trójkąt! Gdzie jest TRÓJKĄT!?dzyńńńńńńńńńńńńńńńńńńń...
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie mam wyjścia...ja przyczołgam za skrzypkamiależ będzie odlot...taaaaaka kapela!!! a gdyby dodać jeszcze ... balety mniam....hej!
Rekomendowane odpowiedzi