cizia Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 już od dawna mam przegryzione piersi, pod ścianą milczeń stoję, rozstrzela mnie brudny śmiech tych, którym się udało i bez amen chodzą spać. to wszytsko prawda co o tobie mówią,że przychodzisz z przeciągiem, z falą grzmotów, przeciekasz przez wkładki. nie ma strachu, przestrzeń łagodzi zapachy, nie kapią uporczywie z nosa, mam zapasowe dłonie, każdemu podaję inną, nie ma w nich ani krzy fałszu, sam plastik to prawda co o tobie mówią - nie istniejesz
BlackSoul Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 popraw sobie dwa słowa : wszystko i krzty jeszcze wrócę
Sylwester_Lasota Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 ... i jedną spację przed że. ma problem ten podmiot (a właściwie ta podm... hmm), bo w takim razie rozmawia z nicością... a to też jakiś absolut ;). pomimo to życzę radosnego Bożego Narodzenia.
Mr._Żubr Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Co Autor miał na myśli?:) Pozdrawiam
cizia Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 wiersz jest pewną historią o miłości, zawodach, odczuwaniu i przegryzaniu się przez codzienność
Rafał Różewicz Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 razi mnie troszkę interpunkcja. A wiersz? No powiem, że niektóre wersy mnie zaciekawiły. Choć dla mnie trochę za bardzo "użalanie się"
allena Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 treść się zakręca (gubi się) "rozstrzela mnie brudny śmiech" - tu widzę do wymiany słowo "rozstrzela" przeciskasz przez "wkładki" - zastanawiają te "władki' - są bogate znaczeniowo igdyby Autorka zechciała podszepnąc o jaką wkładkę chodzi? Ale to są moje uwagi - autorka nie musi zmieniać.:) a.
allena Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 przepraszam za błąd - "igdyby" chciałam poprawić na "i gdyby", ale funkcja "edytuj' nie działa:) a.
Rekomendowane odpowiedzi