Judyt Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 to wcale nie o kłompot chodzi zrobiony z dwóch czy dziesięciu śliwek to chodzi gdzieś pomiędzy miąższem a pestką gołą chyba że w niej nie dawaj pić dziubkiem krawędzi umierania i oddania dla jednej odchodząc przyjdź jeszcze może jest szansa bez przygnębienia przeżyć bez mocy potraw prawdziwie jeśli już bez kaca morale podaj kromke chleba i wtul sobą tak żeby nie można oddychać na mój węch jeśli tak nie da rady znieruchomiej jak bałwan może po chwili się roztopisz bez końca przynajmniej babeczki słodkie talerze nietłuczone w rytm więcej dziękuję bo nie skosztuję 22.XII.07r. Prawdziwych Świąt Bożego Narodzenia obecnym i nie tylko
Jimmy_Jordan Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 jak nie o kompot to może o kobietę albo poezję... pozdrawiam Jimmy
Judyt Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie o milość i chleb Miłość i chleb chleb i miłość jak kto woli też mi podpowiedź a hi hi hihi dałam namiar wyraźny z suszonych? dziękuję za obecność pozdrawiam ciepło
Marlett Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Judyt! Pierwszym razem przeczytałam; ''morele'' - niby śliwka a jednak nie śliwka, i kompot można zrobić. Radości.
Judyt Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a tak też można zrobić zastanawiałam się czy by ten kłompot tak nie przerobić z innych owoców by tak nie pachniał ;) choć morele ważny twór godny uwagi a może głodny uwagi dziękuję za obecność pozdrawiam ciepło wzajem
Marlett Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Judyt! Radosnych i spokojnych Świąt :)) M.
Ewa_Kos Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 masz rację, że nie o śliwki, tylko ja tu widzę wiele więcej niż można przeczytać.bałwan jednak mimo wszystko powinien zostać zmrożony, bo cóż z niego za "figura" jeśli tak krótki żywot przed nim:)) Życzę Wesołych, Szczęśliwych i Spokojnych Swiąt!!!!! Pozdrawiam świątecznie:)) EK
Judyt Opublikowano 25 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Marlettko za życzenia :))
Judyt Opublikowano 25 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Ewo za życzenia :)) jednym słowem żyj długo i szczęśliwie
Rekomendowane odpowiedzi