Wstrentny Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Fieczorem fajnym fedrując fystafy fzrok fczesny fbijałem f faktury falut, fykosztofyfałem fspaniałe firany fiodąc firany fe fłosy faunóf. Fellini, Fryderyk Fortepianista, fielki, fspaniały Fynalazca flakóf - fszyscy fybiegli fzrok fbity fitać, fięc fymieniałem fszystkim full faktóf: Jam, co zaszczycił dumną Farszafę na prafym brzegu zrodzifszy się Fisły - f kafejekach piłem z Adolfem kafę fymysł fgłębiając faszyzmem ścisły; skrajną praficą dostafszy f japę fnet nadstafiałem zdrofy policzek i pokazując na Miasto Stare - fściekał się fredny faszysta Hitler. - Ktoś ty, fędrofco, fyklinacz frzodóf? - farszafscy pytali dorożkarze, a ja im na to, prosto z mostóf:Jam fasza godzina na zegarze! Moje jest imię Fars i Safa! Moja nad miastem ręka fkurfiona! - miecz jej fzniesiona z fałszu PRAFDA, co fszystko fzrokiem sfoim dofidzi: NIKE* *czyt.: najka
Almare Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 przetłumacz bo mi nie staje f fierszu furkocą jakieś tramfaje foka fyfłoka fąpiel ma f Fiśle furman się furla czarną karocą fstrentny fyś się fajebał fymś fuźną focą ;))))))))))))))))))))))
Wstrentny Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. F - czy nie przypomina kształtem pomnika Nike, bogini Zwycięstwa? www.daktik.rubikon.pl/images/Pomnik_nike.JPG widać je kształty w całej Warszawie (W-wie), wszędzie tam, gdzie miało nic nie być. takie tam fstrentne dyfagacjone 303 dziękuję
HAYQ Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 powrót do Safy... Farsa fe fszystkie fitryny farszafskich fasad i f fierzbę, gdzie Frycek rozfiesił sfe fitki znóf fplotła się najka? Nie, dres adidasa - to Farsa (from Ireland this fashion)... de Brzydki ;) A za fiersz +++ Pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Aleś nafyfijał Fstentny.
Wstrentny Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jest thebestialskie! przypomina wszystkie słodkie chwile spędzone w safahh i pod soffami. dziękuję.
Wstrentny Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może się jakoś wyfinę jeszcze? jakby co, pozdrawiam, dziękuję i co to ja jeszcze miałem? aha... drapakiem dzielę
Wstrentny Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ojej, jaka wspaniała książka! jak ja o niej zapomniałem! rozmuminowałem się a Ty mnie rozbroiłaś do reszty. dziękuję
renifer rudolf Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 No!, chiba postawiłem na fłaścifego konia, fspaniałe i co gorsza niegłupie.
Wstrentny Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czułej strunie, sądząc z wrażliwości poetyckiej w tym, co dane mi było przeczytać
Wstrentny Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ichaaaa! toś mi bratem, Reniferze! dziękuję
ava mirabell Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fspaniałe! najfyczepistrzy fiersz jaki u fstrętnego fycztałam. fielka fyobraźnia.fciąż fyśfietlam.fezmę i fsadzę do ulubionych! a.m.
Wstrentny Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a tak! cierpcie, dziewuszko bo słusznie hi hi cierpicie! a jeśli nie słusznie, to przynajmniej do nieba bliżej będziecie mieć
Wstrentny Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z radości chyba ożenię się z samego rana z Finką! dziękuję
Spiro Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 wajny fiersz. ojej, chyba będę musiał udać się do specjalisty ;)
Wstrentny Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. e tam, lepiej udać się po specjały świąteczne. dziękuję wstrentnie
Spiro Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 specjały? zostałem specjalnie oddelegowany do mycia okien.
Lena Achmatowicz Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 jeden Fars Safiak omc nie potrącił mnie ostatnio na pasach. roześmiałam sie przy Fryderyku Fortepianiście. no fajnie:)
Wstrentny Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak to dobrze, że cudofny Fynalazca flaków miał Cię pod sfoją opieką i mogę wstrentnie podziękować
ava mirabell Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z radości chyba ożenię się z samego rana z Finką! dziękuję z Finką czy Winką bo z teraz już nic nie wiadomo. nie poświęcaj się tak, no chyba, że czujesz się winny tego euforycznego zamieszania. na moralnego kaca; praca, praca i jeszcze raz praca i znów będzie czytelnikowi fajnie. pozdrawiam. a.m.
Rekomendowane odpowiedzi