cyklop Opublikowano 11 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 zmysłami drążę zwój Twego ciała zmuszony zagadkowym imperatywem zrywam pakt niedotykania (zawsze możemy zawrzeć nowy) zaczekaj zostań zanurzę się jeszcze z zet do a
Nessa Isilra Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 zrywam pakt niedotykania ten wers mi się podoba:)) reszta jak dla mnie taka sobie. podyguję:) n.
Almare Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Rozkład jazdy pociąg do każdej i imperatyw na każdej stój -tak "misię", coś...bazgrnęło -ale na poważnie, doświadczaj, doświadczaj -ale ten zwój, czy "cóś", no nie wiem .... -jeżeli masz problem i musisz szukać od a do zet ,to podpowiem , punkt G
Mr.Suicide Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 całkiem ciekawy pomysł z 'z' na początku każdego wersu. jest to w zasadzie anafora ;) znalazłem jedną zgrabną frazę, którą pozwolę sobie tu przytoczyć, otóż : 'zmuszony zagadkowym imperatywem zrywam pakt niedotykania' generalnie w moim odczuciu jest w porządku, poza 'zwojem' - nad tym bym pomyślał. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi