Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Daj mi swą krew a będę żyć niech gorący nektar spłynie mi do ust znów pragnę poczuć ten słodki smak gdy tętniący żar pieści moje gardło Twoja biała szyja rozbudza pragnienie gdy lśni niewinna w cmentarnej poświacie aromat życia ze śmierci odorem łączą się splecione w dzikim pożądaniu Tańczę więc owiana szkarłatnym szaleństwem otulona jedynie mroczną szatą nocy i mając za łoże chłód płyty nagrobnej kosztuję świeżo rozlaną posokę
Strzyga_vel_Strzyga Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A co to? Proponuję jednak przestać oglądać Buffy Postrach Wampirów.
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 uważam ze tematyka wampiryczna jast dużo lepszym materialem na wiersz niż np.... kiepska podróż pozdr. :))))
Strzyga_vel_Strzyga Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ech, no tak, lepiej ad personam niż ad rem:)) nie ma dobrych i złych tematów, kwestia wykonania.
Iris_IK Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mamy tu Wampirzycę??? Pozdrawiam ją pięknie...ale niech się do mojej krwi nie dobiera! Myślę , że wiersz jest tu rodzajem żartu, dlatego nie przyczepiam do formy i treści! I.
Marek Ciućka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo ciekawy ten temat. Wampirów-pasożytów jest wokół nas wiele, a ten przynajmniej jest romantyczny. Budowa bez zarzutu, pointa tajemnicza, coś w tym jest i to mi się podoba...
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 proszę pisać tylko na temat wiersza gdy w komentarzu jest tylko podziękowanie za przeczytanie i za uwagi - będzie edytowane przecież można słać te pozdrowienia i całusy na PW pozdrawiam A.S.S. [sub]Tekst był edytowany przez Adam Szadkowski dnia 17-07-2004 15:24.[/sub]
Rekomendowane odpowiedzi