maly_lisc Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Brakuje mi wzajemności, i brakuje czułości Brakuje śmiechu i radości. Czy jestem sama w tym wielkim świecie..? Może jest gdzieś i szuka.. szuka.. jak ja ..prawdziwej miłości
teatralna Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Miłości nie mozna szukac... chodzi własnymi drogami... ona znajduje. Wybiera. Pozdrawiam!
Almare Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -mały liściu, odsyłam do mistrza Kofty,...żeby się zdarzyło, żeby mogło zdarzyć i zjawiła się miłość.....trzeba marzyć
anna_rebajn Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Podoba mi się komentarz Grzegorza. Mam podobne odczucia. Miłość nierozerwalnie łączy się z mądrością i radością dawania. Nie szukaj na siłę. Ciesz i dziel się tym co masz, a sama Cię znajdzie. :-).Pozdrawiam ciepło. Anna
Queen of damned Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Żeby można było pokochać tych ludzi których sie znajduje samemu, odpowiednich, a nie tych którzy odnaleźli nas i to tylko po to by skrzywdzić....
Rekomendowane odpowiedzi